Luvion grand elite babyfoon

Luvion is een gerenommeerd merk op het gebied van babyfoons en daarom ook terug te vinden in het assortiment van Babypark. We hebben verschillende modellen van dit merk voor elk budget. Zoek je een model met alle functies die je je maar kunt wensen dan is de Luvion grand elite babyfoon een uitstekende keuze. Door onze laagsteprijsgarantie kun je de Luvion grand elite babyfoon kopen voor de laagste prijs van Nederland.

Lees meer...

Babyfoon Luvion grand elite boordevol functionaliteit

Waar het easy-model van Luvion vooral de basis biedt, pakt de Luvion grand elite uit met vele functies en verbeteringen. Zo biedt het grote scherm HD kwaliteit beeld en geluid zodat je alles haarscherp in de gaten houdt. Het scherm betreft een touchscreen waarmee je snel verschillende functies bedient. Door LLHR technologie heb je in huis een bereik tot 300 meter wat in de meeste Nederlandse huishoudens ruim voldoende moet zijn. De camera is op afstand van links naar rechts en van boven naar beneden te bewegen. Je kunt ook de gratis app gebruiken waarmee je in een handomdraai foto’s en filmpjes maakt en tot vier mensen live kunnen meekijken. De unit is voorzien van 10 slaapliedjes, een temperatuurweergave en natuurlijk een terugspreekfunctie. Naast de babyfoon Luvio grand elite hebben we ook een plus-versie die ondersteuning biedt voor extra camera’s (maximaal 4).

Luvion grand elite babyfoon kopen

Voor een demonstratie van de volledige functionaliteit van de Luvion grand elite babyfoon, ben je altijd welkom in een van onze megastores. Daar staat een team van verkoopspecialisten klaar om je verder te helpen. Heb je al uitlegfilmpjes gezien en specificaties gelezen overtuigd geraakt van dit model? In dat geval kun je ook direct via de webshop bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag, kosteloos.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon Black werkt zowel met een monitor als met een handige, veilige app op je telefoon. De babyfoon heeft haarscherp beeld en allerlei handige opties en eigenschappen.
  299,-
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Extra Camera

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Extra Camera is een aanvulling op de Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon. Door deze extra, beweegbare camera te gebruiken wordt de babyfoon nog veelzijdiger!
  139,-
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  279,-

  220,89

 • Quick view

  Luvion Grand Elite Extra Camera

  De Luvion Grand Elite Extra Camera is makkelijk te verplaatsen. De Luvion Grand Elite Extra Camera is de uitbreiding van de Luvion Grand Elite babyfoon. Er kunnen 4 extra camera's aangesloten worden op de babyfoon.

  89,-

  79,-

4 Resultaten
Trustpilot