Babyfoons, babyfoon

Motorola babyfoons

Het liefst ben je altijd bij je kindje in de buurt, maar dat kan niet altijd. Een babyfoon van Motorola biedt dan uitkomst. Je kunt precies horen (en soms zelfs zien!) of je kindje onrustig is. Zo kun je op een afstandje inschatten of je kindje lekker slaapt of dat je misschien even moet gaan kijken. De meeste Motorola babyfoons hebben een bereik van 300 meter. Lees meer...

Vanaf een afstandje kalmeren

Zodra je kindje geluid maakt, gaan de LED-lampjes van de ouderunit branden. Als je kindje onrustig is kun je gebruik maken van de terugspreekfunctie. Jouw vertrouwde stem heeft grote invloed op je kindje. Het is ook mogelijk om een slaapliedje af te laten spelen. Kinderen worden daar ook vaak rustig van. Vaak kun je zelf kiezen welk slaapliedje je af wilt laten spelen. Soms is het ook mogelijk om te kiezen uit natuurgeluiden.

Motorola babyfoon met of zonder camera

Motorola babyfoons zijn verkrijgbaar met én zonder camera. Waar de één het heel fijn vindt om zijn of haar kindje ook te kunnen zien, volstaat voor een ander alleen het horen. Het ene is niet beter dan het andere, aan jou is de keus om te bepalen wat het beste bij jou past. Alle Motorola babyfoons beschikken over de DECT communicatietechniek. De camera van een babyfoon van Motorola kan draaien en zoomen waardoor je kindje altijd goed in beeld is. Bij sommige Motorola babyfoons met camera zijn camerabeelden op te slaan als herinnering voor later. Veel Motorola babyfoons met camera zijn te gebruiken in combinatie met je smartphone of tablet door middel van WiFi. Wacht niet langer en koop vandaag nog een Motorola babyfoon online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Motorola Ease 35 Babyfoon

  De Motorola Ease 35 Babyfoon is eenvoudig in gebruik en beschikt over allerlei handige functies. Door middel van de druktoetsen op de ouderunit bedien je de zoomfunctie om beter zicht te krijgen op je kindje.

  169,99

  159,99

 • Quick view

  Motorola MBP483 Babyfoon

  De Motorola MBP483 Babyfoon beschikt over een 2.8 inch monitor met een LCD kleurenbeeldscherm waarop je alles haarscherp kan terugzien. Zelfs in het donker heb je goed zicht dankzij het infrarood nachtzicht.

  129,99

  129,-

2 Resultaten
Trustpilot