Babyfoons, Alecto Babyfoons

8 Resultaten
8 Resultaten

Motorola babyfoon

 

Het liefst ben je altijd bij je kindje in de buurt, maar dat kan niet altijd. Een babyfoon van Motorola biedt dan uitkomst. Je kunt precies horen (en soms zelfs zien!) of je kindje onrustig is. Zo kun je op een afstandje inschatten of je kindje lekker slaapt of dat je misschien even moet gaan kijken. De meeste Motorola babyfoons hebben een bereik van 300 meter.

 

Vanaf een afstandje kalmeren

Zodra je kindje geluid maakt, gaan de LED-lampjes van de ouderunit branden. Als je kindje onrustig is kun je gebruik maken van de terugspreekfunctie. Jouw vertrouwde stem heeft grote invloed op je kindje. Het is ook mogelijk om een slaapliedje af te laten spelen. Kinderen worden daar ook vaak rustig van.

 

Met of zonder camera

Motorola babyfoons zijn verkrijgbaar met én zonder camera. Waar de één het heel fijn vind om zijn of haar kindje ook te kunnen zien, volstaat voor een ander alleen het horen. Het ene is niet beter dan het andere, aan jou is de keus om te bepalen wat het beste bij jou past. Alle babyfoons van Motorola beschikken over de DECT communicatietechniek.