Alecto digitale beeldbabyfoon

Alecto is een Nederlands bedrijf dat marktleider is in Nederland en België en al vele lovende recensies voor zijn babyfoons in de wacht heeft gesleept. Door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding vind je de Alecto beeld babyfoons ook terug in het assortiment van Babypark.

Lees meer...

Alecto beeld babyfoon modellen

De beeldbabyfoons van Alecto hebben een duidelijk scherm waarop jij jouw kleine haarscherp in beeld hebt. De camera is vaak ook geschikt om ook in het donker nog goed beeld door te geven. Je kunt het systeem meestal uitbreiden met meerdere camera’s zodat je ook andere (kinder)kamers in de gaten kunt houden. De meeste Alecto beeld babyfoons bieden ook slaapliedjes en een terugspreekfunctie.

Beeldbabyfoons van Alecto bestellen

De Alecto beeld babyfoons zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Je kunt daar kiezen op merk en communicatietechniek zodat je snel de juiste beeldbabyfoons van Alecto vindt. Je kunt ze ook eenvoudig onderling met elkaar vergelijken door rechtsboven met de muis een vinkje te zetten bij ‘vergelijken’. Op die manier voeg je ze toe aan een vergelijkingstabel. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we dezelfde dag nog. Wij rekenen geen bezorgkosten voor bestellingen boven de 20 euro. Vind je het allemaal toch een beetje ingewikkeld met al die keuzes en/of wil je de babyfoons zelf even komen bekijken dan kun je terecht in een van onze 10 megastores. Daar helpen verkoopspecialisten je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw gebruik.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Alecto DVM-200 Babyfoon

  De Alecto DVM-200 Babyfoon heeft allerlei opties waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. Een 100% storingsvrije verbinding, groot scherm en een beweegbare infraroodcamera voor zicht in het donker.

  169,-

  144,-

 • Quick view

  Alecto DVM-201 Uitbreidingscamera

  Breidt de Alecto DVM-143, DVM-200 of de DVM-210 uit met de Alecto DVM-201 Uitbreidingscamera. Je kunt de uitbreidingscamera met één ouderunit te gebruiken en (op afstand) bedienen.

  109,-

  84,99

2 Resultaten
Trustpilot