4 Resultaten
4 Resultaten

Alecto digitale beeldbabyfoon

Alecto is een Nederlands bedrijf dat marktleider is in Nederland en België en al vele lovende recensies voor zijn babyfoons in de wacht heeft gesleept. Door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding vind je de Alecto beeld babyfoons ook terug in het assortiment van Babypark.

Alecto beeld babyfoon modellen

Zo hebben we de beeldbabyfoon Alecto DIVM-770 die wordt geleverd met een 17,8 cm (7”) scherm waarop jij jouw kleine haarscherp in beeld hebt. De camera is ook geschikt om ook in het donker nog goed beeld door te geven. Je kunt het systeem uitbreiden met meerdere camera’s zodat je ook andere (kinder)kamers in de gaten kunt houden. Het bereik is 200 meter. Ook met de Alecto digitale dect DVM-200 beeldbabyfoon kun je scherpe beelden in het donker maken door de infraroodtechniek die in de camera is ingebouwd. Het heeft een extra groot scherm van 11 cm (4,3”) en is daarmee net iets kleiner dan het scherm van de DIVM-770. Ook dit model is uit te breiden met extra camera’s. Beide modellen bieden ook slaapliedjes en een terugspreekfunctie.

Beeldbabyfoons van Alecto bestellen

De Alecto beeld babyfoons zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Je kunt daar kiezen op merk en communicatietechniek zodat je snel de juiste beeldbabyfoons van Alecto vindt. Je kunt ze ook eenvoudig onderling met elkaar vergelijken door rechtsboven met de muis een vinkje te zetten bij ‘vergelijken’. Op die manier voeg je ze toe aan een vergelijkingstabel. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we dezelfde dag nog. Wij rekenen geen bezorgkosten voor bestellingen boven de 20 euro. Vind je het allemaal toch een beetje ingewikkeld met al die keuzes en/of wil je de babyfoons zelf even komen bekijken dan kun je terecht in een van onze 10 megastores. Daar helpen verkoopspecialisten je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw gebruik.