Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babyfoon WiFi

De nieuwste generatie babyfoons gebruiken WiFi om contact te maken met het ouderstation en dat station is in dit geval de eigen smartphone of tablet voorzien van een app. Zo heb je onbeperkt bereik. Uiteraard moet je dus wel WiFi hebben en heeft de kwaliteit van jouw WiFi-netwerk ook invloed op de kwaliteit van de verbinding van de babyfoon met WiFi. Neem je de babyfoon mee op vakantie dan moet het vakantiehuisje/hotel/appartement dus wel over WiFi beschikken wil je deze babyfoon kunnen gebruiken. Indien je niet echt in de middle of nowhere vakantie wilt vieren hoeft dit uiteraard geen probleem te zijn. En wat met een babyfoon met WiFi wel kan en met andere technieken niet, is dat je vanuit je vakantiehuisje ook de beelden van de camera kunt bekijken die bij jouw thuis staat. Zo kun je jouw kindje ook zelf vanaf het vakantie/werkadres in de gaten houden indien je partner of oppas op jouw kindje past.

Lees meer...

WiFibabyfoon van Luvion

De Luvion Supreme Connect WiFiBridge is te gebruiken met de Luvion Supreme Connect Babyfoon zodat je met een gratis te downloaden app overal jouw kindje in de gaten kan houden. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Niet alleen handig voor ouders op reis maar je kunt opa en oma ook toegang geven om jouw kindje op smartphone, tablet of pc te zien wanneer zij ver weg wonen bijvoorbeeld. Je kunt er tot 4 camera’s op aansluiten. Je kunt instellen dat het beeld automatisch iedere 3 seconden van de ene naar de andere camera springt. De camera’s hebben een zoomfunctie en een nachtzicht tot wel 5 meter. De camera’s kun je ook aan de muur bevestigen zodat je het ook op gepaste afstand kunt ophangen indien je jouw kindje zoveel mogelijk uit de buurt van elke vorm van straling wilt houden.

Babyfoon met WiFi bestellen

Wil je ook een WiFi babyfoon? Bestel het eenvoudig via Babypark.nl. Alle bestellingen met een bestelwaarde van boven de 20 euro worden gratis verzonden en al bestel je voor 20:00 dan verzenden we het nog de volgende dag (mits op voorraad)!

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Luvion Grand Elite 4 Connect Crib - Babyfoon
    279,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader