Aankleedkussenhoezen

Maak het aankleedkussen voor je kindje compleet met een aankleedkussenhoes. Een aankleedkussen voelt niet altijd comfortabel aan voor je kindje. Een heerlijk zacht en warm hoes voelt veel fijner aan voor de huid. Mocht het hoes vies worden, dan was je dit gewoon even uit in de wasmachine.

 

Lees meer...

De stoffen

Onze aankleedkussenhoezen zijn van allerlei materialen gemaakt, zoals katoen, badstof of een combinatie van katoen en velours. Het voordeel van badstof is dat dit gemakkelijk vocht opneemt en ook weer snel opdroogt. Dat is ideaal als je je kindje na het badderen op het aankleedkussen legt om af te drogen.

Verschillende kleuren en dessins

Wij verkopen aankleedkussenhoezen in allerlei kleuren. Sommige hoezen zijn bedrukt met leuke dessins. Ons assortiment is heel uitgebreid en divers. Een effen of bontgekleurd waskussenhoes, van één stof of van meerdere stoffen gemaakt … we hebben het allemaal. Een mooie accessoire voor de babykamer!

Lees minder...
141 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Waskussenhoes

  Dit Witlof For Kids Sparkle Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  28,76
 • Quick view

  Baby's Only Sense Duits Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Sense Duits Waskussenhoes is ideaal voor om een Duitse waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  49,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Aankleedkussenhoes

  Dit Little Dutch Ocean Aankleedkussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en is wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Waskussenhoes

  Deze Bamboom Eucalyptus Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  38,-
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Waskussenhoes Dark Brown

  De Mies & Co Bold Dots Waskussenhoes Dark Brown is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Vlekjes Waskussenhoes Oudblauw

  Dit Cottonbaby Soft Waskussenhoes Vlekjes Oudblauw ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  27,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Zebra Aankleedkussenhoes 72 x 44 Cm

  De Bebe-Jou Fabulous Zebra Aankleedkussenhoes 72 x 44 Cm is een stijlvolle hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dankzij het elastiek aan de onderkant blijft de Fabulous hoes goed op de juiste plek zitten.

  19,99

  15,99

 • Quick view

  Luma Tropical Island Waskussenhoes

  Dit Luma Tropical Island Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.

  13,99

  9,41

 • Quick view

  Meyco Aankleedkussenhoes Knit basic grijs melange

  De Meyco Knit Basic Waskussenhoes Grijs Melange is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  23,95

  20,23

 • Quick view

  Childhome Evolux Terry Waskussenhoes Grijs

  Deze Childhome Evolux Terry Waskussenhoes Grijs is de ideale hoes om te gebruiken voor de Evolux verzorgingsunit met verzorgingsmatrasje. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Jena Waskussenhoes Steel Grey

  De Koeka Jena Waskussenhoes Steel Grey beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm met afmetingen van 90 x 78 cm.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Baby's Only Cloud Waskussenhoes

  De Baby’s Only Cloud Waskussenhoes is een eyecatcher in de babykamer. De hoes is gemaakt van kwalitatieve, zachte materialen en is perfect te combineren met andere items van de Cloud serie van Baby’s Only.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 38,97

 • Quick view

  Childhome Terry Waskussenhoes Gold Dots

  Dit Childhome Terry Waskussenhoes Gold Dots is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het vrolijke waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Meyco Panter Waskussenhoes Camel

  De Meyco Panter Waskussenhoes Camel is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,95

  23,95

 • Quick view

  Meyco Zebra Waskussenhoes Honey Gold

  De Meyco Zebra Waskussenhoes Honey Gold is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  14,95

  9,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Jersey Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Grey

  Dit Bebe-Jou Jersey Fabulous Aankleedkussenhoes Wish Grey met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaaardig materiaal.

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Waskussenhoes Caramel

  Deze Cam Cam Copenhagen Leaves Waskussenhoes Caramel is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,-
 • Quick view

  Poetree Kids Oxford Aankleedkussenhoes Soft Pink

  De Poetree Kids Oxford Aankleedkussenhoes Soft Pink is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm

  Dit Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Badstof 50 x 70 Cm

  Dit Jollein Waskussenhoes Badstof 50 x 70 Cm is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitwasbaar in de wasmachine.
 • Quick view

  Cottonbaby Mini Wafel Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Mini Wafel Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.

  27,50

  24,95

 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Waskussenhoes

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Leander Linea Waskussenhoes

  De Leander Linea Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  40,-
141 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot