Hoeslakens & moltons

Met een molton gaat je matras langer mee. Wij adviseren je dan ook om voor je matras een molton te kopen. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod moltons, hoeslakens en aanverwante producten. Een hoeslaken trek je over de molton heen. Wij verkopen moltons en hoeslakens voor wiegen, ledikanten en junior- en tienerbedden.

Lees meer...

Verschillende soorten moltons

De meeste moltons zijn gemaakt van katoen dat veel vocht opneemt. Hierdoor wordt het matras niet zomaar nat. Verder kun je ook een moltonzeil gebruiken om het matras te beschermen. Een moltonzeil leg je op het matras.

Aerosleep hoeslakens

Wij verkopen ook Aerosleep hoeslakens. Deze hoeslakens zijn gemaakt van stof met een luchtdoorlatende 3D honingraatstructuur. Hierdoor kan je kindje vrij ademen, ook wanneer je kindje op zijn buik slaapt. Een Aerosleep hoeslaken geeft je kindje maximaal comfort en veiligheid.

Lees minder...
150 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Hoeslaken

  Dit mooie Little Dutch Adventure Hoeslaken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
  14,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Little Lof Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het hoeslaken Little Lof Misty Pink van Witlof For Kids is een zacht hoeslaken voor een ledikant. Het heeft een hippe zachtroze print en past heel eenvoudig om een 60 x 120 cm matrasje.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Hoeslaken

  Dit mooie Little Dutch Pure Hoeslaken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
  17,95
 • Quick view

  Topmark CoZee Hoeslaken

  Het Topmark CoZee Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de CoZee Co-sleeper ligt. Gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Ajour Hoeslaken

  Het Cottonbaby Ajour Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  19,95
 • Quick view

  Babypark Hoeslaken Badstof 40 x 80 cm Wit

  Een comfortabel Babypark hoeslaken dat geschikt is om een wiegmatras, zodat je kindje heerlijk in de wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht badstof en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  5,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Hoeslaken

  Dit mooie Little Dutch Little Stars Hoeslaken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
  14,95
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Hoeslaken

  Het Stokke® Sleepi™ Hoeslaken is een passend hoeslaken voor het Stokke® Sleepi™ ledikant matras. Het hoeslaken ligt comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wasbaar in de wasmachine op 40 graden.
  29,-
 • Quick view

  Lodger Empire Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het Lodger Empire Hoeslaken 70 x 140 cm is gemaakt van 100% katoen dat voor optimaal slaapcomfort zorgt voor je kindje. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine en geschikt voor een standaard ledikantmatras.
  19,90
 • Quick view

  Leander Linea Hoeslaken 60 x 120 cm

  Dit mooie Leander Linea Hoeslaken 60 x 120 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en geschikt voor matrassen met de afmetingen 60 x 120 cm en 66 x 166 cm.
  45,-
 • Quick view

  Jollein Hoeslaken Jersey 40 x 80 cm Yellow

  Een comfortabel Jollein hoeslaken dat geschikt is om een wiegmatras, zodat je kindje heerlijk in de wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van 100% katoen en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.

  5,95

  4,50

 • Quick view

  Witlof For Kids Hoeslaken Off White 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en sluit nauw aan om het matras.
  25,95
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Mini Hoeslaken

  Het Stokke® Sleepi™ Mini Hoeslaken is een passend hoeslaken voor het Stokke® Sleepi™ Mini matras. Het hoeslaken ligt comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wasbaar in de wasmachine op 40 graden.
  19,-
 • Quick view

  Bemini Hoeslaken Stary Ecru 60 x 120 cm

  Het Bemini hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over elastiek voor een goede pasvorm.
  14,90
 • Quick view

  Taftan Hoeslaken Hello World 60 x 120 cm

  Het Taftan Hoeslaken Hello World 60 x 120 cm is een zacht geweven 100% biologisch katoenen hoeslaken met een leuk design van rondvliegende paardenbloemzaadjes.
  19,50
 • Quick view

  Jollein Hoeslaken Jersey 75 x 150 cm

  Het Jollein Hoeslaken Jersey 75 x 150 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort voor je kindje. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine en geschikt voor een standaard ledikant matras.
  7,95
 • Quick view

  Cottonbaby Palma Hoeslaken

  Het Cottonbaby Palma Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg of ledikant ligt. Gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  18,95
 • Quick view

  Lodger Empire Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Lodger Empire Hoeslaken 40 x 80 cm is gemaakt van 100% katoen dat voor optimaal slaapcomfort zorgt voor je kindje. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine en geschikt voor een standaard wiegmatras.
  14,90
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Beschermend Zeil

  Berschermend zeiltje voor de Stokke® Sleepi™. Kleur: White.

  35,-
 • Quick view

  Snuz Hoeslaken Cloud Nine 2 Stuks

  Met het Snuz Hoeslaken Cloud Nine 2 Stuks slaapt je kindje heerlijk comfortabel en in stijl. De zachte lakens zijn gemaakt van ademend materiaal en geschikt voor de SnuzPod2 en SnuzPod3.
  24,95
 • Quick view

  Taftan Hoeslaken Hello World 70 x 140 cm

  Het Taftan Hoeslaken Hello World 70 x 140 cm is een zacht geweven 100% biologisch katoenen hoeslaken met een leuk design van rondvliegende paardenbloemzaadjes.
  10,50
 • Quick view

  Cottonbaby Triangel Hoeslaken

  Het Cottonbaby Triangel Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  18,95
 • Quick view

  Leander Hoeslaken 66 x 146 cm White

  Dit mooie Leander Hoeslaken 66 x 146 cm White voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is geschikt voor een juniormatras, gemaakt van katoen en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  41,95
 • Quick view

  Taftan Hoeslaken Retro Grijs 90 x 200 cm

  Katoenen hoeslaken met elastiek en ingenomen hoeken, zodat het laken met retro print perfect om het matras sluit.
  36,10
150 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7