Aerosleep Hoeslakens

Een hoeslaken is onmisbaar bedtextiel. Bij Babypark kan je terecht voor hoeslakens voor je kindjes ledikant. Naast standaard hoeslakens in verschillende kleuren, maten en stoffen verkopen wij ook Aerosleep hoeslakens. Lees meer...

Over Aerosleep

Het merk Aerosleep heeft met haar producten als doel baby’s veilig te laten slapen. Door het gebruik van een Aerosleep matras in combinatie met een Aerosleep matrasbeschermer en een Aerosleep hoeslaken creëer je een veilige en comfortabele slaapomgeving voor je kindje. Dat is een geruststellende gedachte!

Speciale 3D-structuur hoeslakens

Een Aerosleep hoeslaken is een zacht hoeslaken gemaakt van een elastische, ademende stof. Door de speciale open textuur van de stof, ook wel het 3D-honingraatstructuur genoemd, kan je kindje vrij ademen zelfs wanneer het op de buik slaapt. Tevens wordt door de open textuur van de stof van het Aerosleep hoeslaken het vocht goed afgevoerd. Het Aerosleep hoeslaken kan gewassen worden op 60° graden en is anti-allergisch.

Bestelinformatie

Babypark verkoopt verschillende maten hoeslakens van Aerosleep. Kom eens langs bij één van onze megastores om zelf dit product te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken

  Het Aerosleep Hoeslaken is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het ademende materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  34,95
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks

  Het Aerosleep Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het ademende materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  31,98
 • Quick view

  Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 70 x 140 cm Wit

  Het Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 70 x 140 cm Wit is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een prettige gedachte!
  23,95
 • Quick view

  Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 60 x 120 cm Wit

  Het Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 60 x 120 cm Wit is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  21,95
4 Resultaten
Trustpilot