Bébé-Jou moltons

Maak het bedje van je kindje compleet met een Bébé-Jou molton voor over het matras. De meeste Bébé-Jou moltons zijn gemaakt van honderd procent katoen dat heel prettig aanvoelt en gemakkelijk uit te wassen is. Dankzij het elastiek trek je de molton gemakkelijk over het matras heen. Kijk op deze pagina welke molton van Bébé-Jou het beste bij het matras van het babybedje past!

Lees meer...

Bébé-Jou molton met motiefjes

In ons assortiment tref je meestal onder meer Bébé-Jou moltons met leuke motiefjes aan. De moltons zijn bijvoorbeeld versierd met afbeeldingen van papieren vliegtuigjes. Verder zijn de meeste Bébé-Jou moltons verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Over Bébé-Jou

Van het merk Bébé-Jou verkopen wij uiteenlopende verzorgingsproducten voor je kleintje. Alle producten van Bébé-Jou zijn comfortabel en van goede kwaliteit. Met een Bébé-Jou badset heb je alles wat je nodig hebt voor het dagelijkse badmoment van je kindje. Je kunt kiezen voor een badje mét badstandaard waaraan je het badje eenvoudig vastklikt. Een compleet badset bevat vaak ook een aankleedkussen en een manicureset. Het is mogelijk om voor een bad met thermometer te kiezen, zodat je in één oogopslag kunt zien of het badwater de juiste temperatuur heeft. Ook bij de eerste stappen naar zindelijkheid zijn Bébé-Jou producten heel behulpzaam. Wij verkopen onder meer potjes en toilettrainers van Bébé-Jou. Bébé-Jou moltons en eventuele andere producten van Bébé-Jou zijn online te bestellen via onze webshop. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde Bébé-Jou moltons in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Hoeslaken Wieg 40 x 80 cm Paper Planes

  Het Bebe-Jou Hoeslaken Wieg 40 x 80 cm Paper Planes zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het wiegje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over elastiek.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hoeslaken Ledikant 60 x 120 cm Paper Planes

  Het Bebe-Jou Hoeslaken Ledikant 60 x 120 cm Paper Planes zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over elastiek.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hoeslaken Ledikant 60 x 120 cm Hero

  Het Bebe-Jou Hoeslaken Ledikant 60 x 120 cm Hero zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over elastiek.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hoeslaken Wieg 40 x 80 cm Swan

  Het Bebe-Jou Hoeslaken Wieg 40 x 80 cm Swan zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het wiegje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over elastiek.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hoeslaken Wieg 40 x 80 cm Hero

  Het Bebe-Jou Hoeslaken Wieg 40 x 80 cm Hero zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het wiegje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over elastiek.
  14,99
5 Resultaten