Bloom sitter

Babypark voert enkel A-merken in het assortiment en daar mag Bloom niet in ontbreken. Van dit merk hebben we dan ook schitterende wipstoeltjes. En door onze laagsteprijsgarantie bestel je de elke sitter van Bloom ook tegen de scherpste prijs in Nederland. Vind je het wipstoeltje toch nog ergens goedkoper binnen twee weken na aanschaf? Dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Assortiment Bloom sitters

In het assortiment van Babypark vind je de schitterende Bloom Coco Stylewood. Dit stoeltje bestaat uit één stuk geperst hout en is ergonomisch gevormd en te gebruiken tot 12 kg. Het ziet er daarnaast ook schitterend uit. Met de 5-punts veiligheidsgordel zit jouw kindje er veilig in wanneer je het een zacht schommelende beweging laat maken. Het comfortabele zitje is ook te vervangen door andere zittingen die los verkrijgbaar zijn in ons assortiment. Zo kun je ook van kleur wisselen om het stoeltje eens een ander uiterlijk te geven. Verder hoeft er niets gemonteerd te worden. Het hout is in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je altijd een Bloom sitter hebt dat perfect in jouw interieur past. 

Bestellen Bloom sitter

Bestel de gewenste Bloom sitter via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Er worden geen verzendkosten gerekend over bestellingen van 20 euro of meer. Wil je de stoeltjes eerst met eigen ogen bekijken dan kan dat in een van onze megastores. Bekijk de adresgegevens en de opengingstijden van een megastore in jouw regio via de website van Babypark. We heten je graag welkom.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bloom Coco Stylewood Naturel Wipstoel

  De Bloom Coco Stylewood Naturel komt het beste tot zijn recht in een modern interieur. In dit wipstoeltje geniet je kindje van een zachte, natuurlijke schommelbeweging en komt je kindje helemaal tot rust.
  199,-
 • Quick view

  Bloom Coco Stylewood Cappuccino Wipstoel

  De Bloom Coco Stylewood Cappuccino Wipstoel komt het beste tot zijn recht in een modern interieur. In dit wipstoeltje geniet je kindje van een zachte, natuurlijke schommelbeweging en komt je kindje helemaal tot rust.
  229,-
2 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot