5 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Decoratie Hart

  Met deze Bamboom decoratie hart haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. Het hart is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en voorzien van een handige lus.
  12,95
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Decoratie Draakje

  Met de Bamboom New Vintage Decoratie Draakje haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. Het draakje is voorzien van een handige lus en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  22,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Pyjamazak

  In deze Bamboom Soft Stone pyjamazak vind je genoeg ruimte om de pyjama of spulletjes van je kindje op te bergen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en de zak is makkelijk aan een ledikant of box vast te maken.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Decoratie Hond Rose

  Met deze Bamboom New Vintage decoratie hond haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. De hond is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en voorzien van een handige lus.
  21,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Decoratie Hart

  Met deze Bamboom Soft Stone Decoratie Hart haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. Het hart is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en voorzien van een handige lus.
  13,95
5 Resultaten