Luvion DECT babyfoon

Een babyfoon geeft je een hoop meer gemoedsrust. Ligt je kindje boven te slapen, dan kun je in de woonkamer of in de tuin tóch je kindje horen als het huilt. Een Luvion DECT babyfoon heeft meestal een goede ontvangst en heeft vaak allerlei handige functies, zoals een terugspreekfunctie en een camera. Dankzij de terugspreekfunctie kun je je kindje op afstand kalmerend toespreken. Op deze pagina vind je ons complete assortiment DECT babyfoons van Luvion.

Lees meer...

Wat is een DECT babyfoon?

DECT is de afkorting van Digital Enhanced Cordless Telecommunications. Het is een technologie die over het algemeen een hele goede ontvangst heeft, met nauwelijks storingen. Eerder was het vaak een probleem dat een babyfoon vaak niet-verwante geluiden opving, zoals mobiel telefoneren. Ook hadden babyfoons regelmatig een slechte ontvangst. Met een DECT babyfoon van Luvion is de kans hierop veel kleiner.

Over Luvion

Naast DECT babyfoon van Luvion, verkopen wij ook andere innovatieve, technologische producten van Luvion voor baby’s, zoals camera’s thermometers en nachtlampjes. Vaak hebben we ook een Luvion Doppler in ons assortiment. Met een Luvion Doppler kun je tijdens de zwangerschap eenvoudig zelf naar het hartje van je kindje luisteren. Dit kan meestal vanaf week 12 of week 14 in de zwangerschap. Je doet wat gel of bodylotion op je buik, zet de Luvion Doppler aan en je hoort de hartslag van je kindje! Een DECT babyfoon van Luvion en eventuele andere producten van Luvion zijn online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagst Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je aankoop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde Luvion DECT babyfoon jou zo snel mogelijk bereikt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de babyfoon direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde Luvion DECT babyfoon bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luvion Easy Babyfoon

    De Luvion Easy Babyfoon is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een camera met nachtzicht. De camera kan worden opgehangen maar kan ook zelfstandig staan. Hierdoor heb je je kindje altijd goed in beeld.

    99,-

    88,99

1 Resultaten