Luvion essential babyfoon

Op het gebied van babyfoons is Luvion een merk met een uitgebreid portfolio aan oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij elk budget. Zo hebben we de babyfoon in de Luvion essential serie in ons assortiment. Ontwikkeld in Nederland en verschillende keren onderscheiden. Wil je de Luvion essential babyfoon kopen tegen de laagste prijs van Nederland dan kan dat bij Babypark door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Babyfoon Luvion essential van alle gemakken voorzien

De Luvion essential babyfoon zit vol handige snufjes om je kindje effectief in de gaten te houden. Door het gebruik van DECT is het signaal storingsvrij en met het automatische nachtzicht, zie je je kindje ook in het donker nog duidelijk op het scherm. Je kunt met de camera inzoomen en de babyfoon is te koppelen met maar liefst 4 camera’s tegelijkertijd. Via de terugspreekfunctie kun je je kindje ook direct geruststellen. De babyfoon heeft zelfs een aantal slaapliedjes waarmee je kindje weg kan dommelen. Door de VOX technologie springt de babyfoon enkel aan wanneer het geluid detecteert. Zo spaar je de accu. De gevoeligheid kun je zelf instellen zodat het niet om het minste geringste aanslaat. LED-lampjes geven de geluidsindicatie aan. Verder biedt de babyfoon een temperatuurweergave en alarm voor bijvoorbeeld de voeding of medicatie.

Luvion essential babyfoon kopen

Bestel jouw Luvion essential babyfoon eenvoudig online. Je kunt er ook extra camera’s bij bestellen. Bestel je voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Even langskomen om alle functies van de babyfoon te ontdekken in een van onze megastores, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Om verzendkosten te besparen hoef je het niet te doen want bestellingen vanaf 20 euro versturen we gratis.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Black Edition

  Met de Luvion Essential Babyfoon Limited Black Edition kun je eenvoudig je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  169,-

  159,-

 • Quick view

  Luvion Essential Limited Extra Camera

  Met de Luvion Essential Limited Extra Camera kun jij jouw Luvion Essential babyfoon uitbreiden. Het is mogelijk om max. 4 camera's op deze babyfoon aan te sluiten, zodat zicht hebt op verschillende ruimtes.
  99,-
 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Essential Plus Babyfoon

  De Luvion Essential Plus Babyfoon is een gebruiksvriendelijke en complete beeldbabyfoon. De babyfoon heeft een beweegbare camera met zoomfunctie en een batterij met een extra lange levensduur.

  179,-

  169,-

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon

  Met de Luvion Essential Babyfoon kun je eenvoudig en op een veilige manier je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  159,-

  135,-

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Edition

  De Luvion Essential Babyfoon Limited Edition is een bijzondere uitvoering van de Luvion Essential. Deze uitvoering is een echte eyecatcher in je interieur dankzij de unieke parelwitte kleur en houtprint.

  169,-

  149,-

 • Quick view

  Luvion Essential Plus Extra Camera

  De Luvion Essential Plus Extra Camera is een aanvulling op de Luvion Essential Plus Babyfoon. Door deze extra, beweegbare camera met zoomfunctie te gebruiken kun je twee kindjes tegelijkertijd in de gaten houden.

  109,-

  89,-

 • Quick view

  Luvion Essential Extra Camera

  Met de Luvion Essential Extra Camera kun jij jouw Luvion Essential babyfoon uitbreiden. Het is mogelijk om max. 4 camera's op deze babyfoon aan te sluiten, zodat je in verschillende ruimtes je kindjes kunt zien.

  104,-

  79,99

7 Resultaten
Trustpilot