Kidkii speelgoed

Een ballenbak, welk kind houdt daar niet van? Het goede nieuws is: het is heel eenvoudig om een ballenbak in huis te hebben. Een Kidkii ballenbak heeft zodanige afmetingen dat deze prima in huis past. Onze Kidkii ballenbakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kunt dus een ballenbak uitkiezen die past bij jouw interieur of bij het interieur van de kamer van je kind. Naast Kidkii ballenbakken verkopen wij ook ander Kidkii speelgoed, zoals een Kidkii glijbaan. Ons assortiment Kidkii speelgoed kan regelmatig variëren. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Kidkii speelgoed.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijke Kidkii ballenbakken

Een Kidkii ballenbak is gemakkelijk ergens neer te zetten en ook zó weer te verplaatsen. Meestal is een ballenbak van Kidkii gemaakt van katoen. Wordt de bak vies, dan was je deze gewoon uit in de wasmachine. De meeste Kidkii ballenbakken hebben afmetingen van 90 x 40 cm. In zo’n ballenbak van Kidkii zitten vaak zo’n 200 ballen. Ben je wat ballen kwijt of wil je nog meer ballen hebben? Meestal zijn aanvullende pakken met ballen van Kidkii verkrijgbaar. Ook Kidkii ballen zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Je neemt deze eenvoudig af met een vochtig doekje.

Ander Kidkii speelgoed

In veel gevallen verkopen wij ook Kidkii glijbanen. Vaak is een Kidkii glijbaan bedoeld voor gebruik binnenshuis. Een Kidkii glijbaan staat bijvoorbeeld heel leuk in de kamer van je kind. Of misschien heb je wel een speciale speelruimte in huis voor je kind? Een Kidkii glijbaan heeft in veel gevallen een neutrale kleur die overal bij past. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Kidkii speelgoed online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je kindje direct van de ballenbak kan genieten. Zodra wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een leverafspraak.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Kidkii Extra Ballen

  De stijlvolle Kidkii Extra Ballen zijn extra ballen voor een Kidkii ballenbak. De ballen worden geleverd per 100 stuks en kun je natuurlijk ook gebruiken om zelf een ballenbak voor je kindje te maken!
  24,90
 • Quick view

  Kidkii Ronde Ballenbak 100 cm Velvet New Baby Blue

  De Kidkii Ronde Ballenbak 100 cm Velvet New Baby Blue is een prachtige ballenbak voor je kindje. De ballenbak met uitwasbare hoes is gevuld met 250 ballen en heeft een stevige en zachte rand van foam.
  170,-
 • Quick view

  Kidkii Ronde Ballenbak Cotton Light Grey 90 x 30 cm

  De Kidkii Ronde Ballenbak Cotton Light Grey 90 x 30 cm is een prachtige ballenbak voor je kindje. De ballenbak met uitwasbare hoes is gevuld met 200 ballen en heeft een stevige en zachte rand van foam.
  129,-
 • Quick view

  Kidkii Hart Ballenbak 100 cm Cotton Pink

  De Kidkii Hart Ballenbak 100 cm Cotton Pink is een prachtige ballenbak voor je kindje. De ballenbak met uitwasbare hoes is gevuld met 200 ballen en heeft een stevige en tegelijkertijd zachte rand van foam.
  159,-
 • Quick view

  Kidkii Ronde Ballenbak Velvet Baby Pink 90 x 40 cm

  De Kidkii Ronde Ballenbak Velvet Baby Pink 90 x 40 cm is een prachtige ballenbak voor je kindje. De ballenbak met uitwasbare hoes is gevuld met 200 ballen en heeft een stevige en zachte rand van foam.
  165,-
 • Quick view

  Kidkii Extra Ballen Gold 50 Stuks

  De stijlvolle Kidkii Extra Ballen Gold 50 Stuks zijn extra ballen voor een Kidkii ballenbak. De ballen worden geleverd per 50 stuks en kun je natuurlijk ook gebruiken om zelf een ballenbak voor je kindje te maken!
  14,90
6 Resultaten