Joie swing

Niet elk wipstoeltje is zo veelzijdig dat je kindje zowel naar voren, naar achteren als naar links en naar rechts kan schommelen. Maar bij de Joie swing is dit allemaal mogelijk. Zelfs liedjes, geluidjes en rustgevende trillingen behoren tot de opties. Een Joie swing is een ware beleving!

Lees meer...

Diverse mogelijkheden

De snelheid van het schommelen stel je zelf in. De meeste Joie swings zijn voorzien van verschillende snelheidsopties. Bovendien zijn de swings voorzien van leuke speeltjes. Hier gaat je kindje zich zeker mee vermaken!

Gemakkelijk verstelbaar en verplaatsbaar

De rugleuning van de Joie swing is gemakkelijk te verstellen in de allerfijnste positie voor je kindje. Dankzij het handvat en de wieltjes, verplaats je de Joie swing heel gemakkelijk naar een andere ruimte. Zo heb je overal een leuke en comfortabele zitplaats voor je kindje.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joie Serina 2 in 1 Swing Petite City

    De Joie Serina 2 in 1 Swing Petite City is een wipstoel en een swing tegelijk. Dat is nog eens handig! Zo heb je altijd een fijne zit plaats voor je kindje. Deze gebruiksvriendelijke swing is voorzien van handige opties.
    229,95
1 Resultaten
Trustpilot