3 Resultaten
 • Quick view Ezpz Mini Mat

  Ezpz Mini Mat

  Uit voorraad leverbaar
  24,95
 • Quick view Ezpz Happy Mat

  Ezpz Happy Mat

  Uit voorraad leverbaar
  29,95
 • Quick view Ezpz Happy Mat

  Ezpz Mini Bowl

  Uit voorraad leverbaar
  19,95
3 Resultaten

EZPZ placemats

 

Soms kan het eten met kinderen een stressvol moment zijn. Zodra je kindje in de fase ‘zelluf doen’ komt is het gedaan met de rust. Kleine kinderen moeten zelfstandig leren eten en dan is het geknoei en geklieder aan tafel natuurlijk geweldig. Om kinderen zelfstandig te leren eten en drinken heeft Babypark een ruime keuze aan bestek en bordjes, waaronder de producten van het merk EZPZ.

 

Handige en veilige EZPZ placemats

De collectie van EZPZ bestaat uit siliconen placemats met daarop een kom of een bord. De EZPZ placemat zuigt zich als het ware vast aan gladde oppervlakken, waardoor het bord of kom geen enkele kant op kan gaan. Er is dus minder geknoei en geklieder aan tafel. De EZPZ placemats zijn gemaakt van veilige siliconen en vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers en zijn geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven (tot maximaal 350 graden). De EZPZ placemats kun je op elkaar stapelen, zelfs met eten erin. Een EZPZ placemat is gemaakt van flexibel materiaal en is hierdoor ook makkelijk op te bergen. De EZPZ placemats zijn er in drie soorten. Per soort zijn de EZPZ placemats verkrijgbaar in 6 hippe kleuren.

 

Over EZPZ

EZPZ staat voor ‘eazypeazy’ en heeft als doel om de maaltijden met kinderen netjes en makkelijker te laten verlopen. De slogan van het Canadese merk is dan ook ‘Less mess, is more fun’. Vooral voor mama en papa, want die hoeven dan minder op te ruimen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van EZPZ. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.