Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wipstoel die automatisch wiegt

Wipstoeltjes bieden verschillende voordelen aan zowel ouder als kind. Jouw kindje kan heerlijk wegdromen tijdens het schommelen of fijn spelen met een eventuele speelboog. De ouder kan het stoeltje altijd in het zicht zetten en heeft de handen vrij voor andere zaken. Doordat de wipstoeltjes beschikken over een veiligheidsgordel/harnasje, kan je kindje niet uit het stoeltje vallen. Zo kun je met een gerust hart bijvoorbeeld het avondeten voorbereiden. Bij Babypark hebben we verschillende wipstoeltjes beschikbaar, allen van bekende merken. Voor elk budget hebben we een geschikt stoeltje. Of je nu naar een eenvoudig model zoekt of een automatische wipstoel wilt kopen.

Lees meer...

Assortiment wipstoel met automatische aandrijving

En bekend model in het assortiment automatische wipstoeltjes is die van Nuna. De chique uitstraling misstaat ook zeker niet in het interieur. Dit stoeltje wordt niet elektrisch aangedreven maar kan na een zetje zelfstandig 2 minuten lang wiegen. Het stoeltje wordt geleverd met baby-verkleiner zodat het direct vanaf de geboorte te gebruiken is. Door het harnas te verwijderen is het ook als gewoon stoeltje te gebruiken tot 60 KG. Ook hebben we stoeltjes die elektrisch aangedreven worden (vaak op batterijen). Zo hebben we een stoeltje van Qute die beschikt over een timer (15, 30 of 60 minuten) en een bewegingssensor. Zo kan het naast een tijdsinterval ook ingesteld worden om bij beweging van je kindje te beginnen met schommelen. Met de afstandsbediening kun je van overal in de kamer het stoeltje bedienen. Maar ook van andere merken hebben we stoeltje die op batterijen werken. Bekijk ze allemaal in ons assortiment en kies de automatische wipstoel die het beste bij jouw wensen past.

Automatische wipstoel kopen

Of je nu vanuit de webshop bestelt of in onze megastores koopt; ons hele assortiment is gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Daarbij verzenden we bestellingen met een bestelwaarde vanaf 20 euro ook nog eens kosteloos. Bestel je voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag.

Lees minder...

Filters

Prijs
Maximaal draaggewicht
Filteren

10 producten

 • 4moms mamaRoo 5 Babyswing
  0,- 339,15
 • Qute Q-Rocker Wipstoel
  Waardering:
  93%
  0,- 109,95
 • Nuna Leaf™ Wipstoel
  Waardering:
  73%
  0,- 249,-
 • Nuna Leaf™ Curv Wipstoel
  Waardering:
  67%
  0,- 249,-
 • 4moms rockaRoo
  Waardering:
  77%
  0,- 186,15
 • 4moms mamaRoo 4
  Waardering:
  68%
  0,- 299,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Filteren

  10 producten

  Oval loader