Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wipstoeltjes & swings

Bloom wipstoel

Als je houdt van ‘net even wat anders’ sluit de Bloom wipstoel wellicht aan bij jouw wensen voor een wipstoel. Het design is beslist uniek te noemen en hierdoor wordt de wipstoel een echte eyecatcher in het interieur. Een perfecte plaats dus voor je kindje! Je kindje zal zo het stralende middelpunt vormen in de woonkamer.

Lees meer...

Rustgevende beweging

De Bloom wipstoel is gemaakt uit één geheel en heeft een zachte, zelf schommelende beweging. Je kindje kan het wipstoeltje zelf laten bewegen zodat jij niet steeds een duwtje hoeft te geven. Deze beweging is voor je kindje heel rustgevend. Het kan dus maar zo gebeuren dat je kindje in slaap valt in de Bloom wipstoel. Gelukkig zit je kindje stevig vast in de 5-punts gordel.

Kwaliteit en comfort

Bloom heeft voor haar wipstoelen gebruik gemaakt van de beste materialen. En dat is te zien! Behalve dat het design met de gedetailleerde afwerking er fantastisch uitziet zorgen de gebruikte materialen ook voor een sfeervolle uitstraling. De Bloom wipstoel is eenvoudig te bestellen via deze webshop en wordt snel én gratis bij je thuisbezorgd. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?

Lees minder...

Filters

Maximaal draaggewicht
Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Bloom Coco Stylewood Naturel Wipstoel
    Adviesprijs 0,-
  • Bloom Coco Stylewood Cappuccino Wipstoel
    Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader