Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Kidsmill Modular

De Kidsmill Modular is een stijlvolle, stoere babykamer. Het design van de meubels is vrij minimalistisch. Tegelijkertijd vallen een aantal bijzondere details op. Denk bijvoorbeeld aan het stalen of RVS onderstel. Je kiest zelf welk onderstel je het mooist vindt.

Lees meer...

Stel jouw Kidsmill Modular babykamer samen

Bij babykamer Kidsmill Modular heb je dus meerdere keuzemogelijkheden. Het RVS onderstel komt net iets robuuster over dan het stalen onderstel en is ook iets groter. Het is maar net wat je het mooist vindt. Bij het blad van de Kidsmill Modular commode heb je zelfs vier opties: een mat wit, mat zwart, marmer wit of marmer zwart blad. Vooral marmer komt heel uniek over.

Andere details van babykamer Kidsmill Modular

Verder kun je meestal kiezen uit een Kidsmill Modular commode die je wel of niet aan de muur dient te bevestigen. Het bevestigen aan de muur doe je met behulp van het meegeleverde hangbeslag. De Kidsmill Modular commode biedt je verder lekker veel opbergruimte. Deze Kidsmill commode heeft niet alleen twee ruime laden, maar ook een plank waarop je veel kwijt kunt. Deuren en laden zijn greeploos uitgevoerd en daarom voorzien van een push open systeem. Dit maakt het openen heel gemakkelijk. Verder beschikken deuren en laden over een soft close systeem wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. De babykamer Kidsmill Modular bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijs Garantie, maar ook van een aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over een leverdatum. Wij bezorgen babykamer Kidsmill Modular op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Doorgroeikamer
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Oval loader