Babykamer, Babykamers

Babykamer Kidsmill Studio

Het strakke, minimalistische design van babykamer Kidsmill Studio komt heel modieus over. De meubels komen heel goed tot z’n recht bij een modern interieur. Opvallend aan babykamer Kidsmill Studio zijn de accenten in de kleur walnoot. Deze geven de kamer een bijzonder uitstraling. Een complete babykamer Kidsmill Studio bestaat uit een Kidsmill Studio commode, een Kidsmill Studio kast en een Kidsmill Studio ledikant. Meestal kun je ook kiezen uit een complete Kidsmill Studio babykamer zonder kast. Het voordeel van het kopen van een complete babykamer is dat je direct alle meubels hebt die nodig zijn voor een babykamer. Bovendien passen kast, commode en ledikant perfect bij elkaar.

Lees meer...

Het Kidsmill Studio ledikant

Het ledikant van babykamer Kidsmill Studio heeft vrij smalle, ronde spijlen. Dit staat heel mooi bij de rest van het design. Koop je een complete Kidsmill Studio babykamer, dan kun je kiezen welk formaat ledikant je wilt: 60 x 120 cm óf 70 x 140 cm. Net als de andere meubels is het Kidsmill Studio ledikant gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Het gebruiksgemak van babykamer Kidsmill Studio

De Kidsmill Studio kast en de Kidsmill Studio commode zijn volledig greeploos uitgevoerd. Om deuren en laden toch heel gemakkelijk te kunnen openen, zijn deze voorzien van een push open systeem. Je hoeft alleen maar kort op de deuren en laden te drukken, en deze gaan vanzelf open. Babykamer Kidsmill Studio biedt je meer dan genoeg opbergruimte. De Kidsmill Studio commode bestaat uit drie ruime laden en de Kidsmill Studio kast heeft zowel legplanken als een grote lade. De Kidsmill Studio babykamer bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de meubels bij je thuis. Hebben wij jouw online order ontvangen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken.

Lees minder...

1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Studio Babykamer Wit / Walnoot

    De Kidsmill Studio Babykamer Wit / Walnoot is een meubelset voor een moderne babykamer. De meubels hebben opvallende walnoot kleurige accenten en zijn vormgegeven met design en gebruiksgemak als uitgangspunten.

    801,-

    49,-

1 Resultaten