Kids Factory wandrekken

 

Maak de kamer van je kindje nog praktischer en gezelliger met een Kids Factory wandrek. De meeste Kids Factory wandrekken zijn heel eenvoudig aan de muur te bevestigen. De kamer krijgt meteen veel meer sfeer met één zo’n mooi Kids Factory wandrek.

 

Kids Factory wandrek voor boven de commode

Overweeg om een Kids Factory wandrek boven de commode te hangen. Op het wandrek kun je allerlei spulletjes kwijt die je op de commode gebruikt, zoals een manicureset, haarclipjes en zalfjes. Je zult hier veel gemak van hebben.

 

Lees meer...

Kids Factory producten van dezelfde serie

Veel Kids Factory wandrekken zijn een onderdeel van een hele serie meubels en andere producten. Het is een aanrader om veel spullen van dezelfde serie aan te schaffen. Dan past alles mooi bij elkaar. Bekijk ons complete assortiment Kids Factory producten en kijk of jouw uitgekozen Kids Factory wandrek te combineren is met andere Kids Factory spullen. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij je bestelling in de regel al de volgende dag.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kids Factory Kiske Wandrek Deco Wit

    Kids Factory Kiske Wandrek Deco Wit biedt de ruimte voor de verzorgingsspullen van je kleintje of voor andere decoratie. Het heeft een eenvoudige en strakke stijl. Gemaakt van kwalitatief MDF zodat je er veel jaar plezier van hebt.

    89,-

    68,-

1 Resultaten