Roommate wandrekken

Maak de baby- of kinderkamer helemaal compleet met een Roommate wandrek. De meeste Roommate wandrekken zijn verkrijgbaar in allerlei sprekende kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Roommate wandrekken zien er heel origineel uit en zijn dan ook echte blikvangers.

Roommate wandrekken met haken

Aan sommige Roommate wandrekken zitten haken om kleertjes of andere spulletjes aan te hangen. Zo’n wandrek staat echt heel leuk in de kamer van je kindje. Het geeft de kamer van je kindje een mooi, speels accentje mee.
Lees meer...

Over Roommate

Roommate is een superleuk Deens merk van met name decoratieartikelen voor de baby- en kinderkamer. Ons assortiment van Roommate zit vol verrassende producten, zoals een Tipi tentje om in te spelen en vrolijke kussentjes in de vorm van een ster of maan. Koop vandaag nog een mooi Roommate wandrek en bijpassende Roommate accessoires online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Roommate Doodle Drop Wandplank

    Met het Roommate Doodle Drop Wandplank creëer je een leuke en knusse plek aan de wand. De wandplank heeft verschillende haken die gebruikt kunnen worden voor kettingen en decoratie.

    Normale prijs: 37,-

    Special Price 25,90

1 Resultaten
Trustpilot