Bamboom beddengoed ledikant

Baby beddengoed van Bamboom is gemaakt van natuurlijk bamboe. Dit materiaal voelt lekker zacht aan en is ook heel gezond voor je kindje. Hieronder lees je meer over de positieve eigenschappen van Bamboom beddengoed voor een ledikant.

Lees meer...

Baby beddengoed van bamboe

Baby beddengoed van bamboe voelt lekker zacht aan. Het trekt nauwelijks bacteriën aan en is heel vochtabsorberend. Bamboe neemt drie tot vier keer meer vocht op dan katoen. Aangezien bamboe een open celstructuur heeft, is het ook heel luchtdoorlatend. Dit voorkomt overmatig transpireren bij je kindje. Verder heeft bamboe desinfecterende en antibacteriële eigenschappen. Baby beddengoed van bamboe is dus heel hygiënisch. Ook geeft baby beddengoed van bamboe bescherming tegen UV-straling. Tenslotte heeft bamboe thermische eigenschappen. Als de omgeving warm is, wordt jouw Bamboom baby beddengoed van bamboe koel en andersom.

Over Bamboom

Bamboom is een merk van leuke textielproducten voor je kleintje. Naast baby beddengoed van Bamboom vind je op onze webshop onder meer boxpakjes, babydraagdoeken en voedingskussens van Bamboom. Al deze producten zijn in Italië ontworpen en geproduceerd. Bamboom beddengoed en andere artikelen zijn gemaakt voor dagelijks en intensief gebruik. Vrijwel elk artikel van Bamboom is uit te wassen op 40°C. Een uitzondering vormen enkele items die gemaakt zijn van gebreide stoffen. Deze zijn uit te wassen op maximaal 30°C. Jouw gewenste Bamboom beddengoed voor een ledikant en andere items bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor het baby beddengoed van Bamboom. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw bestelling in de meeste gevallen morgen al bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Papavero Hoeslaken 40 x 80 cm 2 Stuks

  Het Bamboom Papavero Hoeslaken 40 x 80 cm 2 Stuks zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Gemaakt van 100% bamboe wat heerlijk zacht aanvoelt. Niet geschikt voor in de droger.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Magnolia Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  41,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Hoeslaken 40 x 80 cm 2 Stuks

  Het Bamboom Eucalyptus Hoeslaken 40 x 80 cm 2 Stuks zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Gemaakt van 100% bamboe wat heerlijk zacht aanvoelt. Niet geschikt voor in de droger.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Hoeslaken 40 x 80 cm 2 Stuks

  Het Bamboom Magnolia Hoeslaken 40 x 80 cm 2 Stuks zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Gemaakt van 100% bamboe wat heerlijk zacht aanvoelt. Niet geschikt voor in de droger.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Eucalyptus Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Eucalyptus Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  41,-
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Magnolia Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Happy Dubbel Ledikantdeken 100 x 150 cm

  De Bamboom Happy Dubbel Ledikantdeken 100 x 150 cm is een stijlvolle deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  80,-
 • Quick view

  Bamboom Gebreid Dubbel Ledikantdeken Soft Stone 100 x 150 cm

  De Bamboom Gebreid Dubbel Ledikantdeken Soft Stone 100 x 150 cm is een stijlvolle deken gemaakt van biologische bamboe materiaal. Ook is dit stijlvolle dekentje van Bamboom leuk als decoratie te gebruiken.
  87,-
 • Quick view

  Bamboom Papavero Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Papavero Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  41,-
 • Quick view

  Bamboom Papavero Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Papavero Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Copri Matterasso Hoeslaken Wit 40 x 80 cm 2 Stuks

  Het Bamboom Copri Matterasso Hoeslaken Wit 40 x 80 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Gemaakt van 100% bamboe, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  22,95
 • Quick view

  Bamboom Copri Matterasso Hoeslaken Wit 60 x 120 cm

  Het Bamboom Copri Matterasso Hoeslaken Wit 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboe, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  22,45
13 Resultaten