Hemeltje baby

Ga je voor een romantische kinderkamer dan mag een hemeltje voor het babybed eigenlijk niet ontbreken. Een babybed hemel geeft direct enorm veel sfeer en maakt de kinderkamer direct een gezellige en prettige plek. Een baby hemeltje dient daarnaast ook nog een praktisch nut omdat het als klamboe dienst doet. Zo hebben muggen geen kans om jouw kindje te steken tijdens de warme zomernachten. Bekijk ons assortiment en je zult zien dat er een baby hemeltje is die perfect aansluit bij jouw kinderkamer.

Lees meer...

Babybed hemel assortiment

De baby hemeltjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo hebben we van BabyBjörn het Hemeltje wieg Harmony. Dit hemeltje voor het babybed is vervaardigd van een luchtige netstof waardoor een optimale luchtcirculatie mogelijk is. Daarnaast verzacht het hemeltje het licht uit de omgeving voor een gezellige sfeer in het wiegje. Wanneer je er voor kiest om het hemeltje niet te gebruiken (bijvoorbeeld in de winter) dan kun je het bewaren in het handige bewaarzakje dat wordt meegeleverd. 

Voor een extra romantisch hemeltje voor het babybed is de Taftan Haakwerk Klamboe een interessante keuze. Dit baby hemeltje is gehaakt in verschillende mooie fijne patronen waardoor het een echte eye-catcher in de kinderkamer vomrt. Toch is het gewoon geschikt voor de wasmachine dus ook erg praktisch. Naast het babybed is de hemel ook te gebruiken om een gezellig hoekje in de kinderkamer te creëren waar kinderen fijn kunnen spelen. Voor welk hemeltje voor een babybed je ook gaat, er is altijd wel een model te vinden dat voldoet aan jouw eisen.

Hemeltje baby bestellen

Wil je het hemeltje morgen al in huis hebben? Zorg dan dat je voor 20:00 uur bestelt dan versturen we het nog dezelfde dag 9mits op voorraad). Voor alle bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we het gratis verzenden. Uiteraard kun je ze ook komen bekijken in een van onze tien megastores. Bekijk de contactgegevens op de website.

Lees minder...
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Jollein Kwastjes Klamboe

  Prachtige klamboe met kwastjes van het merk Jollein. Deze klamboe is van goede kwaliteit en zorgt ervoor dat je geen last heb van muggen.
  24,95
 • Quick view

  Jollein Voile Klamboe Wit

  De Jollein Voile Klamboe Wit is een leuke en stijlvolle accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Dankzij de klamboe creëer je een knus plekje voor jouw kindje! De klamboe is gemaakt van 100% polyester.
  32,50
 • Quick view

  Jollein Voile Klamboe

  Deze prachtige Jollein Voile Klamboe is een must-have voor de baby- of kinderkamer. De klamboe is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt er daarnaast voor dat je geen last heb van muggen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Vintage Klamboe

  Met deze leuke Bink Bedding Vintage Klamboe maakt je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  59,96
 • Quick view

  Jollein Vintage Klamboe Stone Green

  De Jollein Vintage Klamboe Stone Green is een leuke en stijlvolle accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Dankzij de klamboe creëer je een knus plekje voor jouw kindje! De klamboe is gemaakt van 100% polyester.
  59,95
 • Quick view

  KidsDepot Zebra Klamboe

  Creëer de ultieme slaapplek voor je kindje met een KidsDepot Zebra Klamboe. Zo maak je de slaapplek van je kind helemaal af. Uiteraard is deze bedtent ook leuk te gebruiken als hut/tipi voor kleine kinderen.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Klamboe

  Klamboe kabel uni is gemaakt van een prachtige stof. Makkelijk te bevestigen met een ring, zo kun je het aan een haak of plafond hangen.
  99,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bel Klamboe

  Met deze leuke Bink Bedding Bel Klamboe maakt je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  79,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Klamboe

  Met deze leuke Bink Bedding Pique Klamboe maakt je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  79,95
 • Quick view

  Colorique Bindi Klamboe

  Prachtige klamboe met handgemaakte rand van vintage sari-stofjes en balletjes.

  139,90
 • Quick view

  KidsDepot Naturals Klamboe Klein

  De KidsDepot Naturals Klamboe Klein maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan het plafond of aan een klamboe standaard.
  49,95
 • Quick view

  KidsDepot Wieber Klamboe

  De KidsDepot Wieber Klamboe maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan het plafond of aan een klamboe standaard.
  71,96
 • Quick view

  Taftan Beads Flowers Klamboe

  Deze Taftan Beads Flowers Klamboe is de perfecte decoratie voor de baby- of kinderkamer en biedt goede bescherming tegen muggen. De klamboe is voorzien van geborduurde bloemen, satijnen band en pailletjes.
  99,-
 • Quick view

  Taftan Kip En Vrienden Klamboe

  Prachtige klamboe van het merk Taftan wat geborduurd en geappliqueerd is met kip en zijn vrienden.
  90,-
 • Quick view

  Taftan Hartjes Klamboe

  Deze Taftan Hartjes Klamboe is de perfecte decoratie voor de baby- of kinderkamer en biedt goede bescherming tegen muggen. De klamboe is voorzien van geborduurde hartjes en kan eenvoudig opgehangen worden.
  124,30
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Bloemen Klamboe

  De Taftan Haakwerk Bloemen Klamboe is de perfecte decoratie voor de kinderkamer en biedt goede bescherming tegen muggen. De klamboe is voorzien van gehaakte bloemen en kan eenvoudig opgehangen worden.
  90,-
 • Quick view

  Anel Print Pooh Klamboe

  De Anel Print Pooh Klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te bevestigen aan het plafond of aan een klamboe standaard. Wordt geleverd zonder standaard, deze dien je er los bij te bestellen!
  99,95
 • Quick view

  Baby's Only Klamboe

  Met deze Baby's Only klamboe maakt je de babykamer helemaal af. De klamboe is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken met een standaard, deze dien je er los bij te bestellen.
  84,95
 • Quick view

  Bink Bedding Butterfly Klamboe

  Met deze leuke Bink Bedding Butterfly Klamboe maakt je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  79,95
 • Quick view

  Bink Bedding Cross Klamboe

  Met deze leuke Bink Bedding Cross Klamboe maakt je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  79,95
 • Quick view

  Cam Cam Dot Klamboe

  Met deze Cam Cam Dot Klamboe maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen of lezen.
  120,-
 • Quick view

  Leander Linea Klamboe

  Deze prachtige Leander Linea Klamboe is speciaal ontworpen voor het Leander Linea Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  54,-
 • Quick view

  Leander Linea Klamboestok

  Deze Leander Linea Klamboestok is speciaal ontworpen voor de Leander Linea Klamboe. De klamboestok is gemaakt van hoogwaardig MDF en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  67,95
 • Quick view

  Liewood Enzo Solid Klamboe

  Met deze prachtige Liewood Enzo Solid Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  110,-
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2