Inbakeren

Voor baby’s die heel beweeglijk zijn en moeilijk in slaap vallen, wordt soms het principe van inbakeren gebruikt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat inbakeren rust geeft (lagere hartslag) en een regelmatigere ademhaling bevordert. Ingebakerde baby’s huilen minder vaak en slapen meer. Ook op neurologisch vlak zijn er wetenschappelijke bewijzen dat een ingebakerde baby zich op dat gebied beter ontwikkelt. Ook zouden ingebakerde kinderen sneller herstellen na een pijnlijke ingreep en rugligging beter accepteren. Het inbakeren zorgt er ook voor dat jouw kindje op dezelfde plek blijft liggen in de wieg of het ledikant. Zo kan het niet kan wegglijden onder beddengoed bijvoorbeeld. Wil jij jouw baby ook inbakeren dan kun je daarvoor in het assortiment van Babypark verschillende inbakerdoeken vinden.

Lees meer...

Assortiment voor inbakeren baby

Zo vind je in ons assortiment de Pacco inbakerdoek van 100% katoen (flanel). De klittenbandsluiting en het feit dat je de bevestiging per armpje doet, maakt het inbakeren van jouw baby een stuk eenvoudiger. Het doek biedt ook genoeg beenruimte voor een gezonde heupontwikkeling. Dit inbakerdoek is geschikt voor baby’s van 4-7kg en 52-64cm lengte en wordt aanbevolen door het consultatiebureau. Je kunt ook kiezen voor de Puckababy The Original voor kinderen van 3-6 maanden. Hiermee hoef je jouw baby niet strak in te bakeren. Door de ritsjes is de overgang naar een gewone slaapzak ook eenvoudiger. Deze inbakerslaapzak helpt jouw kindje aan een goede nachtrust en is zelfs bekroond met de Baby Innovation Award. Naast deze modellen hebben we nog vele andere varianten in ons assortiment in allerlei kleuren en prints.

Inbakerdoek bestellen

Ook de inbaker producten bestel je snel en eenvoudig via Babypark. Bestel je voor 20:00 uur en is de inbakerdoek op voorraad dan versturen we het dezelfde dag nog. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Ophalen is uiteraard ook een optie, dat kan bij een van onze 10 megastores. De adressen vind je op onze website. In de megastore vind je uiteraard ook ons overige assortiment. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  Normale prijs: 44,96

  Special Price 39,96

 • Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  49,95

  49,46

 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral

  Met de Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  12,71
 • Quick view

  Meyco Dots Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Dots Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  13,56
 • Quick view

  Meyco Animal Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Animal Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.

  Normale prijs: 12,71

  Special Price 9,53

 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Inbakerdoek 0-3 Mnd

  Met de Jollein Wild Flowers Inbakerdoek 0-3 Mnd voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een ritssluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Jollein Goose Inbakerdoek 0-3 Mnd

  Met de stijlvolle Jollein Goose Inbakerdoek 0-3 Mnd voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een ritssluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.

  Normale prijs: 24,99

  Special Price 19,99

 • Quick view

  Meyco Cheetah Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Cheetah Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  12,71
 • Quick view

  Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.

  Normale prijs: 14,99

  Special Price 12,74

 • Quick view

  Puckababy The Original Piep Teddy 0-3 Mnd

  Met de Puckababy The Original Piep Teddy 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en houdt je kindje heerlijk warm.

  Normale prijs: 44,96

  Special Price 42,46

 • Quick view

  Puckababy The Original Mini Teddy 3-6 Mnd

  Met de Puckababy The Original Mini Teddy 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een heerlijk geborgen gevoel.

  64,95

  49,46

 • Quick view

  Meyco Uni Swaddle Offwhite 2 Stuks

  De Meyco Uni Swaddle Offwhite 2 Stuks zijn een echte musthave. De doeken zijn multifunctioneel en nemen vocht zeer goed op. De doeken zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Meyco Mini Panter Swaddle Soft Pink 2 Stuks

  De Meyco Mini Panter Swaddle Soft Pink 2 Stuks zijn een echte musthave. De doeken zijn multifunctioneel en nemen vocht zeer goed op. De doeken zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.

  17,50

  14,88

 • Quick view

  Meyco Mini Panter Swaddle Toffee 2 Stuks

  De Meyco Mini Panter Swaddle Toffee 2 Stuks zijn een echte musthave. De doeken zijn multifunctioneel en nemen vocht zeer goed op. De doeken zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.

  17,50

  14,88

 • Quick view

  Bo Jungle Wikkeldeken Small

  Prachtige wikkeldeken van het merk Bo Jungle wat lekker warm om je baby heen zit.
  19,99
 • Quick view

  Bo Jungle Wikkeldeken Large

  Prachtige wikkeldeken van het merk Bo Jungle wat lekker warm om je baby heen zit.
  22,99
 • Quick view

  Fresk Whale Inbakerdoek Blue 120 x 120 cm

  In de Fresk Whale Inbakerdoek Blue 120 x 120 cm wikkel je jouw kindje op een veilige en vertrouwde manier in. De inbakerdoek zorgt voor langer, veiliger en comfortabeler slapen en is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  29,95
17 Resultaten
Black Friday
Trustpilot