Inbakeren met Meyco

Kan je baby maar niet in slaap komen doordat het voortdurend ongecontroleerde bewegingen maakt met de armpjes? Dan is het wellicht een idee om je kindje in te bakeren. Veel baby’s slapen beter als ze ingebakerd zijn. Op deze pagina vind je Meyco inbakerdoeken waarmee je je kindje op een gemakkelijke en veilige manier inbakert.

Lees meer...

Inbakeren met een Meyco inbakerdoek

Het inbakeren met een Meyco inbakerdoek is heel eenvoudig. Je legt je kindje in de Meyco inbakerdoek en sluit deze met behulp van het klittenband. Inbakeren met een Meyco inbakerdoek is ook veilig. Je zult je kindje niet snel te strak of verkeerd inbakeren. Het is dan ook aan te raden om een inbakerdoek van Meyco te gebruiken. De meeste Meyco inbakerdoeken zijn gemaakt van honderd procent katoen. Hierdoor voelt de inbakerdoek heel prettig aan voor je kindje. Katoen is zacht, ademend en luchtdoorlatend. De meeste Meyco inbakerdoeken zijn uit te wassen op ongeveer 40 graden.

Over Meyco

Meyco is een merk van met name textielproducten voor jonge kinderen. Veel Meyco artikelen zijn gemaakt van biologisch katoen. Deze stof is heel gezond en roept minder snel een allergische reactie op bij je baby. Naast Meyco inbakerdoeken, verkopen wij onder meer waskussenhoezen, kruikenzakken, dekens en hydrofiele doeken van Meyco. Onze collectie van Meyco is heel uitgebreid. Je vindt altijd wel de textielproducten die passen bij jouw smaak en bij de inrichting van de woonkamer of babykamer. Meyco artikelen kun je naar hartenlust en naar eigen inzicht combineren. De artikelen zijn van goede kwaliteit en bedoeld voor intensief gebruik. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een inbakerdoek van Meyco online via onze webshop! Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde inbakerdoek van Meyco zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Dots Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Dots Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
 • Quick view

  Meyco Animal Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Animal Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.

  Normale prijs: 12,55

  Special Price 10,47

 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral

  Met de Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  13,95
 • Quick view

  Meyco Snake Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Snake Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
 • Quick view

  Meyco Zebra Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Zebra Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek van Meyco voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
 • Quick view

  Meyco Cheetah Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Cheetah Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
6 Resultaten