Jollein hemeltje baby

Een Jollein hemeltje boven het baby bedje geeft je kindje een geborgen gevoel en houdt muggen zoveel mogelijk op afstand. Daarnaast ziet een hemeltje boven het baby bedje er ook heel sfeervol uit. Onze Jollein hemeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Sommige hemeltjes zien er modern uit, andere vintage of klassiek. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod Jollein hemeltjes!

Lees meer...

Specifieke details van een Jollein wieg hemeltje

Een Jollein wieg hemeltje hang je over een piekstok of je hangt deze aan het plafond met behulp van een lus. Vaak is een Jollein wieg hemeltje gemaakt van polyester. Meestal kun je kiezen uit allerlei kleuren, van zachte pastel tinten tot sprekende, stoere kleuren als groen of oranjerood. Ons aanbod Jollein wieg hemeltjes varieert elke keer weer. Op deze pagina tref je de Jollein hemeltjes aan die wij op dit moment aanbieden.

Over Jollein

Jollein is een merk van Smits Assen B.V., dat sinds 1973 babykamertextiel en – accessoires ontwerpt en op de markt brengt. Het bedrijft komt jaarlijks met nieuwe collecties die de basiscollecties aanvullen. Met Jollein textielproducten richt je gerust een hele babykamer in! Jollein textielproducten zijn bedoeld voor dagelijks en intensief gebruik. De items voelen comfortabel aan voor je kindje en zien er heel sfeervol en trendy uit. Een Jollein wieg hemeltje en andere items van Jollein bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde producten zo snel mogelijk jouw kant op komen. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij de producten vandaag nog op de post. Meestal krijg jij deze dan morgen al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelde items direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Vintage Sluier

  De stijlvolle Jollein Vintage Sluier is een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan spelen, knutselen of lezen.
  24,95
 • Quick view

  Jollein Vintage Klamboe

  De Jollein Vintage Klamboe is een leuke en stijlvolle accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Dankzij de klamboe creëer je een knus plekje voor jouw kindje! De klamboe is gemaakt van 100% polyester.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Vintage Sluier Pale Pink

  De Jollein Vintage Sluier Pale Pink is gemaakt van 100% polyester. De Jollein Vintage Sluier Pale Pink is een leuke en stijlvolle accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Alleen geschikt voor handwas.
  24,95
3 Resultaten