Coming Kids babykamers

Coming Kids is een Nederlands kwaliteitsmerk dat zich kenmerkt door een frisse, stoere stijl. Een goed voorbeeld daarvan is de Coming Kids babykamer Zavi. Deze set bestaat uit een commode, kast en ledikant. De grove houtstructuur geeft de kamer een robuuste look en de speelse poten maken het kamertje helemaal af. Een ander opvallend ontwerp zien we in de babykamer Hoy waarbij de fronten van de meubels een honingraat structuur vertonen.

Lees meer...

Babykamer Coming Kids

Coming Kids babykamers staan voor aparte designs die je niet in de standaard babykamer zult vinden. Zo heeft dit merk nog veel meer bijzondere producten zoals de framed babybed waarbij het ledikant een soort dak-frame heeft waar je bijvoorbeeld lampjes aan kunt hangen. Het hoofd- en voeteneinde zijn voorzien van een schoolbord waarop je teksten en tekeningen kunt krijten. De huis-vorm vinden wij ook terug in een van de wandrekken van het merk dat de vorm van een huis heeft waarbij je als het ware spullen in verschillende kamertjes zet. Een ander opvallend wandrek is de Bliss in wit of seagreen. Dit plankje wordt aan de muur bevestigd met lederen lussen wat een mooi opvallend effect geeft. Zoals je ziet biedt het assortiment voor een Coming Kids babykamer vele leuke opvallende elementen die jouw babykamer echt tot iets bijzonders kunnen maken. Laat je verrassen door de designs van dit merk en neem een kijkje in ons assortiment.

Spullen voor babykamer van Coming Kids bestellen

Met een druk op de knop kun je de spullen uit onze webshop toevoegen aan jouw winkelwagentje. Bekijk ook de overzichtsfoto’s waarbij je een serie opgesteld ziet staan in een babykamer. Je krijgt dan een goed idee hoe mooi alles bij elkaar past. Je kunt dan direct kiezen welke elementen je wilt bestellen. Om de bijzondere collectie van Coming Kids in het echt te bewonderen, kun je tevens terecht in een van onze 10 megastores in Nederland.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Harper Babykamer

    De Babykamer Harper (ledikant, commode en kast) is gemaakt van een combinatie van donker hout, robuuste poten en zwart metalen knoppen. Het visgraatmotief geeft de babykamer Harper een warme uitstraling.
    249,-
1 Resultaten