17 Resultaten
 • Quick view Coming Kids Flint Babykamer Wit

  Coming Kids Flint Babykamer Wit

  Uit voorraad leverbaar
  1.497,-
 • Quick view Coming Kids Harper Babykamer

  Coming Kids Harper Babykamer

  Uit voorraad leverbaar
  1.160,-
 • Quick view Coming Kids Hoy Babykamer

  Coming Kids Hoy Babykamer

  Uit voorraad leverbaar

  808,-

  727,20

 • Quick view Coming Kids Bliss Babykamer Wit

  Coming Kids Bliss Babykamer Wit

  Uit voorraad leverbaar
  740,-
 • Quick view Coming Kids Bliss Babykamer Seagreen

  Coming Kids Bliss Babykamer Seagreen

  Uit voorraad leverbaar

  828,-

  744,-

 • Quick view Coming Kids Bliss Babykamer Zwart

  Coming Kids Bliss Babykamer Zwart

  Uit voorraad leverbaar
  745,20
 • Quick view Coming Kids Pebbles Babykamer

  Coming Kids Pebbles Babykamer

  Uit voorraad leverbaar

  798,-

  718,20

 • Quick view Coming Kids Havana Babykamer

  Coming Kids Havana Babykamer

  Uit voorraad leverbaar

  578,-

  520,20

17 Resultaten

Coming Kids babykamers

Coming Kids is een Nederlands kwaliteitsmerk dat zich kenmerkt door een frisse, stoere stijl. Een goed voorbeeld daarvan is de Coming Kids babykamer Rock grijs. Deze set bestaat uit een commode, kast en ledikant. Hout en grijs worden met elkaar gecombineerd en geven het een authentieke en robuuste look. De tekstopdruk geeft het een speels effect. Een ander opvallend ontwerp zien we in de babykamer Hoy waarbij de fronten van de meubels een honingraat structuur vertonen. Het ledikant is gemaakt van metaal en de kast en commode zijn van hout.

Babykamer Coming Kids

Coming Kids babykamers staan voor aparte designs die je niet in de standaard babykamer zult vinden. Zo heeft dit merk nog wel meer aparte producten zoals de framed babybed waarbij het ledikant een soort dak-frame heeft waar je bijvoorbeeld lampjes aan kunt hangen. Het hoofd- en voeteneinde zijn voorzien van een schoolbord waarop je teksten en tekeningen kunt krijten. Het huis-vorm vinden wij ook terug in een van de wandrekken van het merk dat de vorm van een huis heeft waarbij je als het ware spullen in verschillende kamertjes zet. Een ander opvallend wandrek is de Bliss in wit of seagreen. Dit plankje wordt aan de muur bevestigd met lederen lussen wat een mooi opvallend effect geeft. Zoals je ziet biedt het assortiment voor een Coming Kids babykamer vele leuke opvallende elementen die jouw babykamer echt tot iets bijzonders kunnen maken. Laat je verrassen door de designs van dit merk en neem een kijkje in ons assortiment.

Spullen voor babykamer van Coming Kids bestellen

Met een druk op de knop kun je de spullen uit onze webshop toevoegen aan jouw winkelwagentje. Bekijk ook de overzichtsfoto’s waarbij je een serie opgesteld ziet staan in een babykamer. Je krijgt dan een goed idee hoe mooi alles bij elkaar past. Je kunt dan direct kiezen welke elementen je wilt bestellen. Om de bijzondere collectie van Coming Kids in het echt te bewonderen, kun je tevens terecht in een van onze 10 megastores in Nederland.