Gordijnen Babykamer

Gordijnen zijn heel belangrijk voor de aankleding van de babykamer of kinderkamer. Deze bepalen voor een groot deel de sfeer. Het is dus goed om gordijnen uit te kiezen die gezellig overkomen en het interieur op een mooie manier aanvullen.

Lees meer...

Stoer, lief of kleurrijk

Iedereen heeft een andere smaak. Daarom is het fijn dat je bij Babypark terecht kunt voor allerlei soorten gordijnen. Gordijnen in zachte kleuren en met schattige figuurtjes komen heel lief over. Onze gordijnen in harde tinten hebben juist een stoere look. Kinderen houden van kleur en daarom zijn veel van onze gordijnen heel kleurrijk.

Decoratiegordijn

Soms is een decoratiegordijn ook heel leuk. Zo’n gordijn is niet bedoeld om het licht tegen te houden, maar om de kamer gewoon wat vrolijker te maken. Je hangt een decoratiegordijn bijvoorbeeld voor een raam of in het deuropening. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment gordijnen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Gordijn Uil Grijs

  Dit Taftan Gordijn Uil Grijs is een prachtig compleet gordijn van het merk Taftan. Het gordijn is voorzien van lussen, zodat je het gordijn gemakkelijk kan ophangen. Dit gordijn staat erg leuk als decoratie op de kamer van je kind.

  68,20

  29,95

 • Quick view

  KidsDepot Gordijn Wieber Blue

  Het KidsDepot gordijn van de serie Wieber is een stijlvolle accessoire voor op de baby- of kinderkamer! Het gordijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal, en is uitwasbaar in de wasmachine. Het gordijn is voorzien van metalen ringen, zodat je het aan een roede kunt hangen.
  59,95
2 Resultaten
Trustpilot