Elodie Details dekbed ledikant

Maak het bedje van je kindje compleet met een Elodie Details dekbed overtrek voor een ledikant. In de productbeschrijvingen bij de dekbedden of dekbedovertrekken vind je informatie terug over de afmetingen. Bekijk op deze pagina onze collectie ledikant dekbedovertrekken van Elodie Details!

Lees meer...

Een comfortabel Elodie Details dekbed overtrek voor een ledikant

Een Elodie Details dekbed overtrek voor een ledikant ziet er heel stijlvol uit, en voelt daarnaast ook heel comfortabel aan. Het gebruikte textiel is met zorg uitgekozen. Een Elodie Details dekbed overtrek voor een ledikant is bijvoorbeeld gemaakt van katoenbatist. Dit materiaal bevat geen chemische stoffen.

Over Elodie Details

Elodie Details is een Zweeds merk van met name textielproducten voor baby’s en kleine kinderen. Het merk werd in 2005 opgericht door door Linda Sätterström, niet lang nadat ze moeder was geworden. Het merk Elodie Details werd vernoemd naar haar dochtertje, Elodie. Sätterström wilde alledaagse babyproducten maken die tegelijkertijd ook hoogwaardige modeaccessoires zijn. Daarbij had ze veel aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid. Het was de bedoeling dat elk product lang mee kon gaan. Hiermee wilde Sätterström duurzaamheid aanmoedigen. Nog steeds is het de bedoeling dat Elodie Details producten een mooi design hebben, functioneel en duurzaam zijn. Inmiddels is het assortiment van Elodie Details nog verder uitgebreid. De producten worden over de hele wereld verkocht, in maar liefst 45 landen op vijf continenten. Dekbedovertrekken van Elodie Details zijn online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het Elodie dekbed overtrek voor een ledikant jou zo snel mogelijk bereikt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij jouw bestelling meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Elodie Details Dekbedovertrek Ledikant Petite Botanic 100 x 130 cm

    Dit mooie Elodie Details Overtrek Ledikant Petite Botanic 100 x 130 cm is een set bestaande uit een goed matchende kussensloop en dekbedovertrek. Het overtrek is geschikt voor een 60 x 120 cm ledikant en is wasbaar in de wasmachine.

    55,-

    39,95

1 Resultaten
Trustpilot