Little Dutch dekbed ledikant

Een Little Dutch dekbed voor het ledikant van je kindje ziet er leuk uit en voelt ook heel comfortabel aan. In de productbeschrijvingen bij het Little Dutch dekbed of dekbedovertrek vind je informatie over de afmetingen. Veel Little Dutch dekbed overtrekken op deze pagina zijn bedoeld voor baby’s of peuters. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod Little Dutch dekbed overtrekken!

Lees meer...

Een comfortabel Little Dutch dekbed overtrek voor een ledikant

Een Elodie Details dekbed overtrek voor een ledikant ziet er heel stijlvol uit, en voelt daarnaast ook heel comfortabel aan. Elk dekbedhoes van Little Dutch is gemaakt van lekker zacht materiaal.

Over Little Dutch

Little Dutch dekbed overtrekken voor een ledikant en andere producten van Little Dutch zijn vaak versierd met mooie prints. In sommige gevallen gaat het om typische, Hollandse prints, zoals grachtenpandjes. Elke nieuwe collectie van Little Dutch valt weer onder een ander thema. Het is leuk om meerdere items van hetzelfde thema te kopen, zodat alles mooi bij elkaar past. Zoals de naam Little Dutch eigenlijk al zegt, richt het merk zich op echte, Hollandse ontwerpen. De doelgroep zijn vooral de allerkleinste kinderen. Het assortiment van Little Dutch is veelzijdig: van zacht textiel en leerzaam speelgoed tot mooie accessoires voor de inrichting van de baby- of kinderkamer. Regelmatig hebben wij zelfs Little Dutch behang in ons assortiment. Alle producten worden met grote zorg gemaakt en uitvoerig getest. Kwaliteit is voor de ontwerpers net zo belangrijk als een mooi design. Ook veiligheid staat op nummer één. Jouw gewenste dekbedhoes van Little Dutch is online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelde Little Dutch dekbed overtrek jou zo snel mogelijk bereikt, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Sunrise Ledikantovertrek 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. De overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  Normale prijs: 64,95

  Special Price 54,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Little Goose Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. De overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  64,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Ocean Ledikantovertrek 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. De overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  64,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Wild Flowers Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. De overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  51,96
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Spring Flowers Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. De overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  64,95

  59,95

5 Resultaten
Trustpilot