Baby’s Only dekbed wieg

Maak de wieg van je kindje compleet met een mooi en comfortabel Baby’s Only dekbed voor een wieg. Het formaat van een Baby’s Only dekbed voor een wieg is meestal 80 x 100 cm. Bekijk hier ons complete assortiment Baby’s Only wiegdekens! Ons aanbod is heel divers, zodat je altijd wel iets vindt wat past bij jouw smaak en bij de inrichting van de babykamer! Een Baby’s Only dekbed voor een wieg is meestal prima bestand tegen de wasmachine.

Lees meer...

Een wieg dekbed van Baby’s Only in allerlei kleuren

Onze wieg dekbedden van Baby’s Only zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Houd je van een wieg dekbed van Baby’s Only in zachte pasteltinten of vrij natuurlijke kleuren? Of houd je juist van harde, sprekende kleuren? Het is allemaal mogelijk. Vaak is een wieg dekbed van Baby’s Only aan de binnenkant gevoerd met een leuk stofje met een vrolijk motiefje.

Over Baby’s Only

Baby’s Only is van oorsprong een label van traditioneel breiwerk voor baby’s. Het assortiment van Baby’s Only is inmiddels breder dan alleen maar gebreide producten. Op onze webshop vind je een grote variatie aan producten van Baby’s Only. Naast Baby’s Only wiegdekens, verkopen wij Baby’s Only aankleedkussenhoezen, opbergmandjes, slaapzakken, lampenkappen, hoeslakens, boxkleden, knuffeldoekjes, muziekdoosjes en noem maar op! Jouw gewenste Baby’s Only dekbed voor een wieg en andere Baby’s Only producten zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde producten zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij je bestelling in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Voorwaarde is wel dat wij de producten direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Bloom Wiegdeken Oudroze 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Bloom Wiegdeken Oudroze 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken van Baby's Only is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Chenille Wiegdeken 70 x 95 cm

  Onder de prachtige Baby's Only Reef Chenille Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. Het wiegdekentje van Baby's Only heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  64,95

  46,71

 • Quick view

  Baby's Only Pure Wiegdeken

  De Baby's Only Pure Wiegdeken is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is de stijlvolle wiegdeken van Baby's Only gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  24,95
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Flavor

  Met deze Baby's Only wiegdeken Flavor zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.

  Normale prijs: 54,95

  Special Price 51,20

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Flavor Wiegdeken 70 x 95 cm

  Onder de Baby's Only Sparkle Flavor Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.

  Normale prijs: 54,95

  Special Price 43,96

 • Quick view

  Baby's Only Kabel Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

  Onder deze Baby's Only Kabel Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Wiegdeken 70 x 95 cm

  Onder deze Baby's Only Kabel Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.

  Normale prijs: 37,95

  Special Price 33,37

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Wiegdeken 70 x 95 cm

  Onder deze Baby's Only Sparkle Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Sparkle Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Marble Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Uni Sun 70 x 95 cm

  Onder deze Baby's Only wiegdeken Uni Sun zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Wiegdeken 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Marble Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie over het voeteneind.
  44,95
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Wiegdeken 70 x 95 cm

  De Baby’s Only Cloud Waskussenhoes is een eyecatcher in de babykamer. De hoes is gemaakt van kwalitatieve, zachte materialen en is perfect te combineren met andere items van de Cloud serie van Baby’s Only.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Classic Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Sun 70 x 95 cm

  Met deze Baby's Only wiegdeken Sun zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Wiegdeken

  Met deze Baby's Only Classic Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
16 Resultaten
Trustpilot