Koeka dekbed wieg

Een Koeka dekbed voor een wieg is gemaakt van lekker zacht materiaal dat heel comfortabel aanvoelt voor je kindje. Veel Koeka wiegdekbedden zijn gemaakt van wafelstof, een soort badstof. Wafelstof is gemaakt van honderd procent katoen. De voering van het Koeka dekbed is meestal van polyester. Koeka wiegdekbedden zijn verkrijgbaar in mooie, eigentijdse tinten. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod!

Lees meer...

Wieg dekbed van Koeka als decoratie

Je kunt het wieg dekbed van Koeka natuurlijk ook in de box of in de kinderwagen gebruiken. Verder staat een Koeka dekbed voor een wieg natuurlijk ook leuk als decoratie in de woonkamer. Zo kun je het dekbed blijven gebruiken als je kindje te groot geworden is voor een wiegdekbed. Je hangt het dekbed bijvoorbeeld als plaid over een stoel of bankje.

Over Koeka

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk, dat is uitgegroeid tot een heel breed merk van textielproducten voor de allerkleinsten. Veel producten van Koeka zijn gemaakt van badstof of wafelstof, dat heerlijk zacht aanvoelt. Een bekend item van Koeka is het speendoekje. Jaren geleden was het neefje van één van de oprichters van Koeka onafscheidelijk van zijn speendoekje, dat hij liefkozend ‘Koeka’ noemde. Hier komt de naam ‘Koeka’ vandaan. Het speendoekje was het allereerste product van Koeka. Inmiddels is het bloemvormige speendoekje van Koeka heel bekend. Het is een vast item uit de collectie. Een Koeka dekbed voor een wieg is online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor het Koeka wieg dekbed. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het Koeka wieg dekbed zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt! Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, krijg jij jouw bestelling meestal morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Runa Teddy Wiegdeken

  Met de Koeka Runa Teddy Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Portobello Reversible Wiegdeken Hazel

  Met de Koeka Portobello Reversible Wiegdeken Hazel zal je kindje comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Lewis Teddy Wiegdeken Hazel

  Met de Koeka Lewis Teddy Wiegdeken Hazel zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  54,95
 • Quick view

  Koeka Portobello Teddy Wiegdeken Hazel

  Met de Koeka Portobello Teddy Wiegdeken Hazel zal je kindje comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  59,95
 • Quick view

  Koeka Riga Reversible Wiegdeken

  Met de Koeka Riga Reversible Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  44,95
 • Quick view

  Koeka Lace Elba Wiegdeken

  Met de Koeka Lace Elba Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  Normale prijs: 46,71

  Special Price 29,95

 • Quick view

  Koeka Vik Flanel Wiegdeken

  Met de Koeka Vik Flanel Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Cairo Flanel Wiegdeken

  Met de Koeka Cairo Flanel Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Au Jour Le Jour Wiegdeken

  Met de Koeka Au Jour Le Jour Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  49,95

  46,71

 • Quick view

  Koeka Oaky Teddy Wiegdeken

  Met de Koeka Lewis Teddy Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  54,95
 • Quick view

  Koeka Toujours Wiegdeken

  Met de stijlvolle Koeka Toujours Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  49,95

  46,71

 • Quick view

  Koeka Riga Teddy Wiegdeken

  Met de Koeka Riga Teddy Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  54,90
 • Quick view

  Koeka Vik Teddy Wiegdeken

  Met de Koeka Vik Teddy Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  Normale prijs: 54,95

  Special Price 54,90

 • Quick view

  Koeka Vigo Teddy Wiegdeken

  Met de Koeka Vigo Teddy Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  55,-

  46,71

 • Quick view

  Koeka Vigo Wiegdeken

  Met de Koeka Vigo Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.

  49,95

  42,46

 • Quick view

  Koeka Oslo Wiegdeken Wafel / Teddy

  Met de Koeka Oslo Wiegdeken Wafel / Teddy zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
 • Quick view

  Koeka Antwerp Wiegdeken Wafel / Flanel

  Met de Koeka Antwerp Wiegdeken Wafel / Flanel zal je kindje veilig en comfortabel kunnen slapen. De zachte wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
17 Resultaten
Trustpilot