Fresk dekbedovertrek ledikant

Op deze pagina vind je onze collectie Fresk dekbedovertrekken voor een ledikant. Elk Fresk dekbedovertrek voor een ledikant ziet er heel leuk uit. Vrijwel elk overtrek is bedrukt met leuke motiefjes. Veel eenpersoons dekbedovertrekken of peuter dekbedovertrekken van Fresk zijn gemaakt van biologisch katoen dat lekker zacht aanvoelt en ook heel gezond is voor je kindje.

Lees meer...

Peuter dekbedovertrekken van Fresk combineren

Vaak verkopen wij peuter dekbedovertrekken van Fresk in dezelfde stijl als andere textielproducten voor de babykamer. Het is leuk om meerdere van deze items met elkaar te combineren, zodat alles mooi bij elkaar past.

Over Fresk

Een Fresk dekbedovertrek voor een ledikant en andere producten van Fresk zien er trendy, lief en een beetje eigenwijs uit. De producten zijn zowel beïnvloed door Nederlandse als door Scandinavische trends. Het merk is Hollands, maar de oprichters hebben Scandinavische roots. De ontwerpers van Fresk kiezen alle materialen met zorg uit. De meeste peuter dekbedovertrekken van Fresk en andere producten zijn volledig gemaakt van biologisch katoen. Dit materiaal is heel gezond voor de kwetsbare huid van je kindje en voelt ook heel comfortabel aan. Je ziet meteen dat alles met veel liefde en oog voor detail is ontworpen. Veel producten zijn bedrukt met leuke diertjes of andere figuurtjes. Fresk producten stralen meestal iets van vrolijkheid uit. Jouw gewenste ledikant dekbedovertrek van Fresk bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bereikt jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij het ledikant dekbedovertrek van Fresk in de meeste gevallen direct op de post. Jij krijgt deze dan de volgende dag al thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat het overtrek bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fresk Giraf Dekbedovertrek Indigo Blue 140 x 200 cm

    Het Fresk Giraf Donsovertrek Indigo Blue 140 x 200 cm is voorzien van een unieke print. Het overtrek is gemaakt van duurzaam materiaal en voelt zacht aan. Kortom, je kindje zal heerlijk en comfortabel slapen!
    85,-
1 Resultaten
Trustpilot