Ergobaby ergonomische babydrager

In vrijwel elke cultuur zie je moeders hun baby meedragen in een draagzak. Dit bewijst hoe natuurlijk het is om je kind op deze wijze te vervoeren. Wil je ook op deze wijze je kind meenemen? Kies dan voor een Ergobaby ergonomische babydrager.

Lees meer...

Heupgezonde ergonomische babydrager van Ergobaby

De Ergobaby Original Babydrager, 4 posities 360 babydrager, Organic babydrager, Performance babydrager en Inbakerdoek werden erkend als “heupgezond” door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie. Een ergonomische babydrager van Ergobaby is comfortabel en veilig voor de heupen van je kindje. In een Ergobaby draagzak neemt je kind de natuurlijke “kikkerhouding” aan. Dit is de meest gezonde positie voor je baby. In de buik van de moeder nam de baby al de kikkerhouding aan. Ook na de geboorte neemt het als vanzelf weer deze houding aan. Leg je je baby tegen je aan, dan trekt deze weer de knietjes omhoog. Natuurlijk is een goede ondersteuning van je baby ook belangrijk voor jou. Een ergonomische babydrager van Ergobaby is dan ook voorzien van een ergonomische steun aan de buik en de rug. Hierdoor draag je je baby zo comfortabel mogelijk met je mee.

Over Ergobaby

Ergobaby werd opgericht door Karin Frost. Zij streefde naar babydragers die de ontwikkeling van de ruggengraat van kinderen bevorderen én tegelijkertijd ook heel comfortabel zijn voor de ouder of verzorger die deze babydrager gebruikt. Ze vond het belangrijk dat het gewicht van de baby gelijkmatig over de heupen en schouders van de ouder of verzorger wordt verdeeld. Zo ontstonden de eerste Ergobaby babydragers. Inmiddels maken tal van ouders gebruik van een Ergobaby draagzak. Jouw gewenste Ergobaby ergonomische babydrager bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de Ergobaby ergonomische babydrager zo snel mogelijk jouw kant op komt, zodat je hier meteen van kunt genieten!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby Embrace Draagzak

  Met de Ergobaby Embrace Draagzak kun jij je kindje op een comfortabele manier dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen naar twee draagposities en geschikt voor kinderen vanaf 3,2 tot 11,3 kg.

  79,90

  69,95

 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.
 • Quick view

  Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is geschikt om te dragen op de buik, rug en heup. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
 • Quick view

  Ergobaby 360° Sunrise Draagzak

  Met de Ergobaby 360° Sunrise Draagzak kun je je kindje dragen in 4 posities. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund en zit je kindje in de kikkerhouding. Het gewicht van je kindje wordt voor de drager goed verdeeld.

  159,90

  104,90

 • Quick view

  Ergobaby Adapt Draagzak

  Met de Ergobaby Adapt Draagzak zit je kindje in een natuurlijke houding, de zogenaamde ‘kikkerhouding’. De draagzak heeft gewatteerde schouderriemen en een brede heupriem voor maximaal draagcomfort.
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
6 Resultaten