Bamboom hoeslaken campingbed

Een Bamboom hoeslaken voor een campingbed is meestal gemaakt van natuurlijk bamboe, materiaal dat heel prettig aanvoelt voor je kindje. De meeste Bamboom hoeslakens op deze pagina zijn 60 x 120 cm. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod Bamboom hoeslakens voor een campingbed!

Lees meer...

Bamboom campingbed hoeslaken van bamboe

Een Bamboom campingbed hoeslaken van biologisch bamboe voelt heel zacht aan. Hierdoor geniet je kindje van een groot comfort. Biologisch bamboe is heel vochtabsorberend en luchtdoorlatend. Hierdoor zal je kindje op een Bamboom campingbed hoeslaken minder snel transpireren. Daar komt bij dat biologisch bamboe thermische eigenschappen heeft. Dit betekent dat dit materiaal koel aanvoelt als de omgeving warm is en andersom. Verder trekt biologisch bamboe vrijwel geen bacteriën aan, waardoor het hoeslaken waarschijnlijk geen allergische reactie oproept bij je kindje. Bamboe heeft antibacteriële en desinfecterende eigenschappen. Bamboe beschermt je kindje ook tegen de schadelijke UV-straling. Dit materiaal is dus perfect voor een Bamboom hoeslaken voor een campingbed.

Over Bamboom

De naam Bamboom zegt het al. Veel textielproducten van Bamboom zijn gemaakt van biologisch bamboe. Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor een Bamboom biologisch hoeslaken voor een campingbedje, maar ook voor Bamboom biologische hoeslakens, dekentjes en lakentjes voor een wieg of ledikant. Daarnaast verkopen we onder meer Bamboom muziekdoosjes, badcapes, verzorgingsmandjes, knuffels en rompertjes. Al deze producten zijn van goede kwaliteit. Veel producten van Bamboom zijn ook prima uit te wassen in de wasmachine. Jouw gewenste biologische hoeslaken voor een campingbedje en andere producten van Bamboom bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde producten vaak direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelde producten direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Magnolia Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Papavero Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Papavero Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Eucalyptus Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Copri Matterasso Hoeslaken Wit 60 x 120 cm

  Het Bamboom Copri Matterasso Hoeslaken Wit 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboe, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  22,45
4 Resultaten
Trustpilot