Jollein hoeslaken ledikant

Maak het ledikant van je baby of peuter compleet met een Jollein hoeslaken! Dit hoeslaken houdt het matras van je kindje schoon en beschermd. Een Jollein hoeslaken voor een ledikant is meestal verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Kijk op deze pagina welke Jollein ledikant hoeslakens precies om het matras van het bedje van je kindje passen!

Lees meer...

Een comfortabel ledikant hoeslaken van Jollein

Een ledikant hoeslaken van Jollein is gemaakt van materiaal dat heel comfortabel aanvoelt voor je baby of peuter. Sommige Jollein ledikant hoeslakens zijn gemaakt van katoen, andere van jersey of badstof. Deze stoffen voelen zacht aan en zijn luchtdoorlatend. De hoeslakens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Over Jollein

Jollein is een merk van baby essentials die lekker acht aanvoelen. Iedere jonge moeder wil een veilige thuishaven voor haar kind. Ze wil veiligheid bieden en warmte geven. Het team achter Jollein wil hierbij graag helpen door mooie essentials voor jou en je kindje te ontwerpen. Het bedrijf Jollein bestaat al sinds 1973 en heeft in de loop van de tijd veel ervaring opgedaan in het maken van comfortabele en kwalitatief goede producten voor je kindje. Shop vandaag nog een comfortabel Jollein hoeslaken voor het ledikant van je kindje! Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel voor het artikel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het hoeslaken jou zo snel mogelijk bereikt. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij het Jollein hoeslaken meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij het hoeslaken dan morgen al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als wij het bestelde artikel direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Badstof Hoeslaken 40 x 80 / 90 Cm

  Het Jollein Badstof Hoeslaken 40 x 80 / 90 Cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Dankzij de elastische randen blijft het hoeslaken op de juiste plek zitten.

  4,99

  4,50

 • Quick view

  Jollein Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Jollein Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
 • Quick view

  Jollein Hoeslaken Katoen 60 x 120 cm

  Het Jollein Hoeslaken Katoen 60 x 120 cm is geschikt om een standaardmatras met de afmetingen 60 x 120 cm. Het hoeslaken is gemaakt van comfortabel materiaal en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken, zodat de hoes nauw om het matras aansluit.
3 Resultaten
Trustpilot