Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hoeslaken wieg Bamboom

Een Bamboom hoeslaken voor een wieg is meestal gemaakt van biologisch bamboe. Dit materiaal voelt heel comfortabel aan voor je baby. Veel Bamboom hoeslakens zijn 40 x 80 cm, al zijn deze in veel gevallen ook verkrijgbaar in andere afmetingen. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Bamboom wieg hoeslakens!

Lees meer...

Bamboom wieg hoeslaken van bamboe

Bamboe is perfect materiaal voor een wieg hoeslaken. Een Bamboom wieg hoeslaken van bamboe biedt je kindje naast comfort ook hygiëne. Natuurlijk bamboe neemt heel goed vocht op. Dit zorgt ervoor dat je kindje minder op het hoeslaken zal transpireren. Natuurlijk bamboe trekt ook nauwelijks bacteriën aan. Ook dat heeft een groot voordeel. Hierdoor roept een Bamboom hoeslaken voor een wieg waarschijnlijk geen allergische reactie op bij je kindje. Verder heeft bamboe thermische eigenschappen. Een bamboe Bamboom wieg hoeslaken voelt koud aan als de omgeving warm is en andersom.

Over Bamboom

Bamboom is een Italiaans merk van kleding, textiel en accessoires van biologisch bamboe voor jonge kinderen. Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor een Bamboom wieg hoeslaken, maar ook voor dekentjes en lakentjes voor een wieg of ledikant. Daarnaast verkopen we onder meer Bamboom badcapes, muziekdoosjes, verzorgingsmandjes, rompertjes en knuffels. Al deze artikelen zijn kwalitatief goed. Veel producten van Bamboom zijn ook prima uit te wassen in de wasmachine. Bamboom wieg hoeslakens en andere artikelen van Bamboom zijn online te bestellen via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor de biologische bamboe textielproducten van Bamboom. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde artikelen vaak meteen op de post, mits deze bij ons op voorraad zijn. In de meeste gevallen krijg jij de bestelde artikelen dan morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader