UPPAbaby luiertassen

Maak jouw UPPAbaby kinderwagen compleet met een UPPAbaby luiertas. De UPPAbaby luiertassen zijn speciaal ontworpen voor bij een UPPAbaby kinderwagen. Luiertas en kinderwagen passen dus perfect bij elkaar. Bij de luierrugzak worden handig bandjes meegeleverd waarmee je de tas kunt bevestigen aan de duwbeugel van jouw UPPAbaby kinderwagen.

Lees meer...

Luiertas met handige eigenschappen

De luiertassen van UPPAbaby zijn voorzien van diverse opbergvakken. Dat is handig, want zo kun je alle spullen die je voor je kindje mee wilt nemen op een vaste plaats opruimen. De rugzak wordt geleverd met een isolerende flessenhouder om het flesje van je kindje warm te bewaren en een handig verschoningsmatje. Hierdoor kun je je kindje makkelijk onderweg de fles geven of verschonen.

UPPAbaby luiertassen in allerlei kleuren

De meeste UPPAbaby luiertassen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Deze kleuren zijn vaak hetzelfde als de kinderwagens van UPPAbaby zodat het een perfecte match is. Wacht niet langer en koop vandaag nog een mooie, praktische UPPAbaby luiertas online via Babypark.nl! De UPPAbaby luiertas wordt gratis bij je thuisbezorgd op een tijdstip dat het jou handig uitkomt. Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    UPPAbaby Vista / Cruz Luiertas Rugzak

    Met de UPPAbaby Vista / Cruz Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder is de rugzak uitgerust met isolerende flessenhouder en verschoningsmatje.
    139,95
1 Resultaten