5 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Panter Knuffel 40 cm

  De Cottonbaby Panter Knuffel 40 cm is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Knuffel Print

  De Cottonbaby Soft Knuffel Print is gemaakt van 100% hydrofiel katoen dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Met deze stijlvolle knuffel kan je kindje heerlijk knuffelen. De knuffel is voorzien van een leuke print!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Cottonbaby Mini Wafel Knuffel

  De Cottonbaby Mini Wafel Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De stijlvolle knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Cottonbaby Blaasbloem Soft Knuffel

  De Cottonbaby Blaasbloem Soft Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De stijlvolle knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Knuffel

  De Cottonbaby Soft Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
5 Resultaten
Trustpilot