16 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Houten Speelkeuken Red

  De Flexa Houten Speelkeuken Red is een kwalitatief meubel wat gemaakt is van verschillend hout. Het is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Bij de keuken kunnen verschillende sets aangeschaft worden.

  175,-

  140,-

 • Quick view

  Flexa Houten Pot- en Panset 4 Stuks

  De Flexa Houten Pot- en Panset 4 Stuks is een leuke uitbreiding bij de speelkeuken van dit merk. Het beschikt over een pot met deksel, pan, lepel en spatel. Dit is leuk om als cadeau te geven bij de keuken.

  29,-

  23,20

 • Quick view

  Flexa Houten Verjaardagstaart 25 Stuks

  De Flexa Houten Verjaardagstaart 25 Stuks is een leuke uitbreiding bij de speelkeuken van dit merk en is ook leuk om als cadeau te geven. Dit set bevorderd de sociale vaardigheden en is bestemd vanaf 3 jaar.

  39,-

  28,08

 • Quick view

  Flexa Houten Gereedschapsset 8 Stuks

  De Flexa Houten Gereedschapsset 8 Stuks is een leuke uitbreiding bij de werkbank van Flexa. Het bestaat uit allerlei gereedschap en bevorderd de grove motoriek bij kinderen vanaf 3 jaar.

  25,-

  20,-

 • Quick view

  Flexa Houten Bouwset 36 Stuks

  Het Flexa Houten Bouwset 36 Stuks in een leuke aanvulling bij de Flexa Houten Werkbank. Je kan hiermee verschillende dingen maken. Het is leuk speelgoed wat geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

  29,-

  23,20

 • Quick view

  Flexa Bouwerskostuum

  De Flexa Bouwerskostuum is gemaakt van katoen en speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 tot 6 jaar. Het bestaat uit een schort en een pet. Een leuk set wat bij de werkbank van Flexa erg handig is om te hebben.

  25,-

  20,-

 • Quick view

  Flexa Houten Werkbank Blue

  De Flexa Houten Werkbank Blue is een kwalitatieve werkbank waar je kindje lang mee kan spelen. Het beschikt over een bankschroef, zaag en een opbergkastje en kan eventueel uitgebreid worden met verschillende sets.

  175,-

  126,-

 • Quick view

  Flexa Houten Vruchtenpakket 7 Stuks

  De Flexa Houten Vruchtenpakket 7 Stuks biedt optimaal speelplezier en bevorderd de sociale ontwikkeling van ieder kind! Het is gemaakt van hout waardoor het erg stevig en goed is vast te pakken.

  25,-

  20,-

 • Quick view

  Flexa Houten Vis- en Vleespakket 16 Stuks

  De Flexa Houten Vis- en Vleespakket 16 Stuks biedt optimaal speelplezier en bevorderd de sociale ontwikkeling van ieder kind! Het is gemaakt van hout waardoor het erg stevig en goed is vast te pakken.

  29,-

  23,20

 • Quick view

  Flexa Kookkostuum

  De Flexa Kookkostuum is gemaakt van katoen en speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 tot 6 jaar. Het bestaat uit een schort, koksmuts en bakhandschoen. Een leuk set wat bij de keuken van Flexa erg handig is om te hebben.

  25,-

  20,-

 • Quick view

  Flexa Houten Winkel Green

  De Flexa Houten Winkel Green is leuk speelgoed om de fantasie van je kindje tot leven te laten komen. Het bevat een toonbank, schrijfbord en een legplank voor de boodschappen. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  175,-

  140,-

 • Quick view

  Flexa Houten Groentepakket 6 Stuks

  De Flexa Houten Groentepakket 6 Stuks biedt optimaal speelplezier en bevorderd de sociale ontwikkeling van ieder kind! Het is gemaakt van hout waardoor het erg stevig en goed is vast te pakken.

  25,-

  20,-

 • Quick view

  Flexa Winkelierskostuum

  Met het Flexa Winkelierskostuum maakt het winkelen in de Flexa shop nog leuker! Het is gemaakt van kwalitatief katoen en is wasbaar in de wasmachine. Het kostuum met muts is voor kinderen vanaf 3 tot 6 jaar.

  25,-

  20,-

 • Quick view

  Flexa Houten Gereedschapskist 4 Stuks

  De Flexa Houten Gereedschapskist 4 Stuks is een leuke uitbreiding bij de werkbank van Flexa. Het bestaat uit allerlei gereedschap en bevorderd de grove motoriek bij kinderen vanaf 3 jaar.

  35,-

  25,20

 • Quick view

  Flexa Houten Serviesset 10 Stuks

  De Flexa Houten Serviesset 10 Stuks is een leuke uitbreiding bij de speelkeuken van dit merk en is ook leuk om als cadeau te geven. Dit set bevorderd de sociale vaardigheden en is bestemd vanaf 3 jaar.

  29,-

  23,20

 • Quick view

  Flexa Houten Boodschappenset 6 Stuks

  De Flexa Houten Boodschappenset 6 Stuks biedt optimaal speelplezier en bevorderd de sociale ontwikkeling van ieder kind! Het is gemaakt van hout waardoor het erg stevig en goed is vast te pakken.

  29,-

  20,88

16 Resultaten
Trustpilot