12 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Deer Paraplu Olive

  Met de schattige Fresk Deer Paraplu Olive bescherm je je kindje optimaal tegen regen en wind. De stijlvolle paraplu is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal en voorzien van een kindvriendelijk handvat.
  21,95
 • Quick view

  Fresk Dandelion Paraplu

  Met de schattige Fresk Dandelion Paraplu bescherm je je kindje optimaal tegen regen en wind. De stijlvolle paraplu is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal en voorzien van een kindvriendelijk handvat.
  21,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Etui

  Het Fresk Giraf Etui is perfect wanneer je kindje voor het eerst naar school toe gaat. Je kindje kan hier gemakkelijk alle spulletjes in opbergen. Het etui is eenvoudig te openen door middel van een ritssluiting.
  12,50
 • Quick view

  Fresk Hedgehog Paraplu

  Met de schattige Fresk Hedgehog Paraplu bescherm je je kindje optimaal tegen regen en wind. De stijlvolle paraplu is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal en voorzien van een kindvriendelijk handvat.
  21,95
 • Quick view

  Fresk Hedgehog Etui

  Het Fresk Hedgehog Etui is perfect wanneer je kindje voor het eerst naar school toe gaat. Je kindje kan hier gemakkelijk alle spulletjes in opbergen. Het etui is eenvoudig te openen door middel van een ritssluiting.
  13,95
 • Quick view

  Fresk Dierenpuzzel

  Met de Fresk Dierenpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot dieren herkennen én tien tellen. De puzzel bestaat uit tien kleine puzzeltjes en is gemaakt van stevig materiaal.
  11,95
 • Quick view

  Fresk Dandelion Etui

  Het Fresk Dandelion Etui is perfect wanneer je kindje voor het eerst naar school toe gaat. Je kindje kan hier gemakkelijk alle spulletjes in opbergen. Het etui is eenvoudig te openen door middel van een ritssluiting.
  13,95
 • Quick view

  Fresk Memoryspel

  Met de Fresk Memoryspel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij het memoryspel ontwikkelt je kindje de vaardigheden concentratie, geduld en geheugen. Ook leert je kindje spelenderwijs dieren herkennen.
  11,95
 • Quick view

  Fresk Lion Etui

  Het Fresk Lion Etui is perfect wanneer je kindje voor het eerst naar school toe gaat. Je kindje kan hier gemakkelijk alle spulletjes in opbergen. Het etui is eenvoudig te openen door middel van een ritssluiting.
  13,95
 • Quick view

  Fresk Birds Etui

  Het Fresk Birds Etui is perfect wanneer je kindje voor het eerst naar school toe gaat. Je kindje kan hier gemakkelijk alle spulletjes in opbergen. Het etui is eenvoudig te openen door middel van een ritssluiting.
  12,50
 • Quick view

  Fresk Rabbit Paraplu Sandshell

  Met de schattige Fresk Rabbit Paraplu Sandshell bescherm je je kindje optimaal tegen regen en wind. De stijlvolle paraplu is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal en voorzien van een kindvriendelijk handvat.
  21,95
 • Quick view

  Fresk Telpuzzel

  Met de Fresk Telpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot tien tellen én dieren herkennen. De telpuzzel bestaat uit tien kleine puzzeltjes en is gemaakt van stevig materiaal.
  11,95
12 Resultaten
Trustpilot