36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Blokkendoos Met Vormpjes

  De Kid's Concept Houten Blokkendoos Met Vormpjes draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De houten blokkendoos met vormpjes bevat 4 figuren in verschillende kleuren en vormen. Geschikt vanaf 12 maanden.

  24,50

  19,60

 • Quick view

  Kid's Concept Houten ABC Puzzel

  Met de Kid's Concept Houten ABC Puzzel wordt er op spelenderwijs kennis gemaakt met de letters uit het alfabet. De puzzel helpt om het logische denken van het kind te ontwikkelen en vormen te herkennen.

  39,95

  26,61

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Stapeltoren 8-Delig

  De Kid's Concept Houten Stapeltoren 8-Delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Tip: Geef het houten telraam van Kid’s Concept weg als kraamcadeau.

  22,95

  14,02

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Speeltrein Met Diertjes

  Met de Kid's Concept Houten Speeltrein Met Diertjes kan je kindje heerlijk spelen. Het treintje bestaat uit 3 stukken: een locomotief en twee wagonnetjes. Daarnaast worden ook 5 schattige passagiers meegeleverd.

  42,95

  34,36

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Trein Met Blokken Naturel

  Met de Kid's Concept NEO Houten Trein Met Blokken Naturel kan je kindje fijn spelen. De trein bevat een locomotief en twee wagons met blokken die in verschillende combinaties op de wagons kunnen worden gestapeld.

  39,95

  26,61

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Stapelbare Ringen

  De Kid's Concept NEO Houten Stapelbare Ringen is leuk en leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten. Draagt bij aan de hand- en oogcoördinatie en ontwikkeld het besef van groot naar klein. Geschikt vanaf 1 jaar.

  20,95

  15,09

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen

  De Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 9 stukken in verschillende vormen en kleuren die allemaal in een eigen vakje geplaatst moeten worden.

  19,95

  13,57

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Babygym Speeltjes

  De Kid's Concept Houten Babygym Speeltjes voor aan het babygym frame creëer je een uniek speelhoekje voor jouw kindje. Gebruik de meegeleverde koordjes om ze te bevestigen aan het frame. Geschikt vanaf 6 maanden.

  19,95

  15,16

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Trekwagen Met Blokken Naturel

  De Kid's Concept Houten Trekwagen Met Blokken Naturel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Door middel van het trekkoord kan je kindje de trekwagen overal mee naartoe nemen. Geschikt vanaf 1 jaar.

  73,95

  59,16

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Speelblokken

  De Kid's Concept Aiden Houten Speelblokken draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Daarnaast zijn de gekleurde houten blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  52,95

  33,63

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Blokken 10-Delig

  De Kid's Concept Houten Blokken 10-Delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Tip: Geef het houten telraam van Kid’s Concept weg als kraamcadeau.

  33,95

  22,13

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Babygym

  De Kid's Concept NEO Houten Babygym draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het frame is voorzien van drie gaten waaraan je gemakkelijk de speeltjes kunt ophangen. De speeltjes zijn los verkrijgbaar.

  44,95

  34,32

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Loopfiets

  Met de Kid's Concept NEO Loopfiets leert je kindje op de juiste manier zijn of haar evenwicht bewaren. Het stijlvolle loopfietsje heeft een houten frame, volrubberen banden en is uitgevoerd in neutrale kleuren.

  89,95

  67,96

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel Koekjes Bistro

  De Kid's Concept Houten Puzzel Koekjes Bistro draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bevat 7 verschillende soorten koekjes gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  23,95

  19,16

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Loopwagen Donker Abrikoos

  De Kid's Concept Houten Loopwagen Donker Abrikoos draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met de houten loopwagen zal je kindje eindeloos speelplezier beleven. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  63,95

  51,16

 • Quick view

  Kid's Concept Kartonnen cijferblokken 10-Delig

  De Kid's Concept Kartonnen cijferblokken 10-Delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Stapel de blokjes op elkaar, sorteer ze in volgorde of oefen het tellen. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  19,95

  13,70

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Legpuzzel

  De Kid's Concept Aiden Houten Legpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.De puzzel bevat 6 verschillende soorten puzzelstukjes gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  23,95

  12,84

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Brandweerwagen

  De Kid's Concept Aiden Houten Brandweerwagen mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. De brandweerwagen wordt geleverd inclusief drie brandweerlieden en drie pionnen. Geschikt vanaf 3 jaar.

  47,95

  31,07

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Racebaan

  Met de Kid's Concept Aiden Houten Racebaan heeft je kindje urenlang speelplezier. De houten van Kid's Concept wordt geleverd met 3 autootjes in drie verschillende kleuren. Tip: ook leuk om als cadeau te geven.

  39,95

  31,96

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Spelbaan Met Kralen

  Met de Kid's Concept NEO Houten spelbaan met kralen is leuk en leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten. Laat de diertjes over de speelbaan glijden en oefen met het kralenframe de behendigheid en coördinatie.

  42,95

  30,93

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Spelbaan Met Kralen

  De stijlvolle Kid's Concept NEO Spelbaan Met Kralen mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. De drie witte kronkel banen en 12 houten kralen zorgen voor veel speelplezier. Geschikt vanaf 1 jaar.

  14,50

  10,30

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Trommel

  Met de Kid's Concept Houten Trommel heeft je kindje urenlang speelplezier. De stijlvolle trommel wordt geleverd inclusief 2 massief houten drumsticks. De trommel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

  19,50

  13,27

 • Quick view

  Kid's Concept Dokterskoffer Met Accessoires Mosterdgeel

  De Kid's Concept Dokterskoffer Met Accessoires Mosterdgeel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het stijlvolle dokterskoffertje beleeft je kindje eindeloos speelplezier. Geschikt vanaf 3 jaar.

  31,95

  23,01

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Blokken Naturel

  Met de Kid's Concept NEO Blokken Naturel leert je kindje op spelenderwijs het alfabet. Daarnaast zijn de leerzame houten blokken ook leuk te gebruiken als decoratie. Bijvoorbeeld op een plankje aan de muur.

  44,95

  35,96

36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot