Witlof for kids wiegdeken

Witlof for kids heeft heerlijk zachte wiegdekens voor in de wieg van jouw kindje. De Witlof for kids wiegdeken is stijlvol en heeft een vrolijke uitstraling. Hierdoor geef je een warme uitstraling aan de wieg van jouw kindje. De Witlof for kids wiegdeken is zacht en kan gebruikt worden voor alle seizoenen ideaal! Lees meer...

Comfortabetle Witlof for kids wiegdeken

Zo'n comfortabel wiegdekentje kan natuurlijk niet missen in de wieg van jouw kindje. Het Witlof for kids wiegdekentje geeft jouw kindje warmte en een veilig gevoel in de wieg. Je kan ook de Witlof for kids wiegdeken gebruiken voor in kinderwagen zo heb je dubbel zo veel plezier van de Witlof for kids wiegdeken. Je kindje kan zich helemaal ontspannen onder de Witlof for kids wiegdeken. Er zijn verschillende kleuren en prints van de Witlof for kids wiegdeken te verkrijgen. Zo kun je zelf kijken wat het beste bij jou, je interieur en je kindje past.

Kwaliteit van de Witlof for kids wiegdeken

De kwaliteit van de Witlof for kids wiegdeken is zeer goed door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden. Dit zorgt ook voor die extra zachtheid en comfort van de Witlof for kids wiegdeken. Je kunt de Witlof for kids wiegdeken gemakkelijk over met matrasje heen doen door de elastiek in het voeteneinde. Zo blijft de Witlof for kids wiegdeken goed op zijn plaats en blijft je kindje er lekker warm onder liggen. Je kunt de Witlof for kids wiegdeken wassen op maximaal 30 graden. Doe de Witlof for kids wiegdeken overigens niet in de droger.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 40 x 80 cm

  De stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 40 x 80 cm is een heerlijk dekentje voor in de wieg bij je kindje. Het wiegdekentje is gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.
  49,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Corduroy Wiegdeken 40 x 80 cm

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Corduroy Wiegdeken 40 x 80 cm is een heerlijk dekentje voor een wieg. Het wiegdekentje is voorzien van een hippe kleur en is gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.
  44,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ombre Wiegdeken

  Onder deze stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Ombre Wiegdeken kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 31,47

3 Resultaten