Babypark, Commode

8 Resultaten
 • Quick view Coming Kids Havana Commode

  Coming Kids Havana Commode

  Uit voorraad leverbaar

  279,-

  251,10

 • Quick view Coming Kids Pebbles Commode

  Coming Kids Pebbles Commode

  Uit voorraad leverbaar

  499,-

  424,15

8 Resultaten

Coming Kids commodes

 

Op de Babypark website vind je een groot aanbod aan Coming Kids commodes. De commodes van Coming Kids zijn in verschillende stijlen en kleuren te verkrijgen. Of je nu van klassiek houdt, of liever iets moderns hebt, op Babypark kun je ze online kopen. Commodes van Coming Kids zijn veilig, en handig voor jouw en je baby. Al onze commodes van Coming Kids bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

 

Commode van Coming Kids met verschillende indelingen

De commodes van Coming Kids zijn op verschillende manieren ingedeeld. Je kunt online een Coming Kids commode kopen waar veel lades in zitten, of juist een commode met maar een paar vakken. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel spullen je in de commode wilt bewaren. Ook verschillen de commodes in hoogte en breedte. Je kunt zelf kijken welke maat je het fijnst vindt. In sommige Coming Kids commodes zit één open vak en slechts één lade. Deze commode van Coming Kids heeft als voordeel dat deze lekker compact is. Dat is ideaal voor een kleine babykamer.

 

Commode Coming Kids in verschillende stijlen

Van Coming Kids zijn commodes in verschillende stijlen verkrijgbaar. Sommige commodes vallen op door hun bijzondere design en kleur. Denk bijvoorbeeld aan een kleine, gele commode met een scandinavische look. Geel kan echt leuk zijn. Die kleur maakt de babykamer speels en vrolijk. Wij verkopen commodes van Coming Kids in een verfijnde, klasieke stijl óf commodes Coming Kids met een vrij strak ontwerp in een neutrale kleur. Elke Coming Kids commode heeft iets bijzonders, of het nu de kleur is die eruit springt of vooral het design. Coming Kids commodes zien er altijd heel uniek uit. Deze commodes zijn een echte aanrader!