Babypark, Commode

Geuther commodes

Maak de babykamer compleet met een handige Geuther commode. Onze Geuther commodes hebben allerlei praktische eigenschappen die deze commodes heel aantrekkelijk maken. Zo verkopen wij vaak inklapbare Geuther wandcommodes. Gebruik je de commode even niet, dan klap je deze gewoon even in en heb je meer ruimte tot je beschikking. Verder zijn veel Geuther commodes voorzien van wieltjes, zodat je deze gemakkelijk naar andere ruimtes verplaatst. Lees meer...

Geuther commode op wieltjes

Een Geuther commode op wieltjes is in veel gevallen vrij compact, wat deze commode ideaal maakt om bijvoorbeeld te gebruiken in een badkamer. Ook als je de commode graag op verschillende plaatsen gebruikt, is deze Geuther commode een hele goede keus. Ook al is een Geuther commode op wieltjes vaak vrij compact, tóch biedt deze meestal vrij veel opbergruimte. Veel Geuther commodes op wieltjes hebben meerdere opbergplanken voor kleertjes of verzorgingsspullen voor je kindje.

Geuther wandcommode

Wij verkopen vaak ook Geuther wandcommodes. Een Geuther wandcommode monteer je vast aan de wand. In veel gevallen is het mogelijk om deze commode van Geuther in te klappen. Vooral als je weinig ruimte tot je beschikking hebt, is een wandcommode natuurlijk ideaal. Sommige inklapbare Geuther wandcommodes zien er aan de buitenkant uit als een krijtbord, wat deze commode extra leuk maakt. Een ander pluspunt is dat de commode van Geuther op elke gewenste hoogte te monteren is. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld moet bukken om je kindje te verschonen en bespaar je daarmee je rug. Ben je vrij lang en zijn andere commodes net te laag om hier comfortabel achter te kunnen staan? Koop dan een wandcommode van Geuther. Onze Geuther  wandcommodes zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je bestelling doe je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Geuther Wandcommode

  De Geuther Wandcommode is ideaal om je kindje op te verschonen en wordt geleverd inclusief aankleedkussen! De wandcommode is met één hand uit te klappen en heeft voldoende ruimte voor alle verzorgingsspulletjes.
  269,-
 • Quick view

  Clarissa Commode Wit

  Met de Clarissa Commode Wit heb je door de wieltjes aan de onderkant altijd een commode tot je beschikking. Door de 2 planken heb je extra opbergruimte voor bijvoorbeeld verzorgingsspulletjes.

  109,-

  88,61

2 Resultaten