Yumi Baby hoeslakens & moltons

Een Yumi Baby hoeslaken van biologisch katoen geven je kindje een optimaal comfort. Daarnaast heeft een Yumi Baby hoeslaken een sfeervolle, unieke vormgeving. Aan de hoeken zit meestal elastiek voor een goede pasvorm. Onze Yumi Baby moltons en hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden.

Lees meer...

Yumi Baby hoeslaken met handgeschilderde blaadjes

Vrijwel elk Yumi hoeslaken is bedrukt met handgeschilderde afbeeldingen in aquarel, meestal blaadjes of andere figuurtjes uit de natuur. Deze prints zijn uniek en geven een Yumi Baby hoeslaken extra sfeer. Yumi Baby hoeslakens zijn goed te combineren met andere textielproducten van Yumi Baby. Vaak zijn deze bedrukt met dezelfde of soortgelijke motiefjes.

Over Yumi Baby

Niet alleen Yumi Baby hoeslakens, maar ook andere textielproducten van Yumi Baby zijn in veel gevallen bedrukt met handgeschilderde motiefjes in aquarel. De zusjes Lieke en Marijke, die Yumi Baby hebben opgericht, houden van schilderijen. Zij groeiden op met de aquarellen van hum oma en werden hierdoor geïnspireerd. Een verantwoorde en milieuvriendelijke productie is een belangrijk doel van Lieke en Marijke. De productie vindt meestal plaats in Nederland, in veel gevallen op sociale werkplekken. Op die manier willen de oprichters van Yumi Baby kansen bieden aan kansarmen op de arbeidsmarkt. Veel Yumi Baby textielproducten zijn gemaakt van gecertificeerd, biologisch katoen. Biologisch katoen is gezond voor je kindje. Bij de verwerking van biologisch katoen zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Bestel vandaag nog Yumi Baby moltons of hoeslakens via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk jouw kant opkomen. Bij je aankoop van Yumi Baby hoeslakens of moltons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je voor deze artikelen niet teveel betaalt.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Magnolia Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 40 x 80 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  26,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 40 x 80 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  26,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Fairytale Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Yumi Baby Fresh Twigs Hoeslaken 40 x 80 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  26,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het stijlvolle Yumi Baby Fairytale Hoeslaken 40 x 80 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  26,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Fresh Twigs Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
8 Resultaten