5 Resultaten
 • Quick view Plum Plum Panda Overtrek

  Plum Plum Panda Overtrek

  Uit voorraad leverbaar
  39,50
 • Quick view Plum Plum Bears Overtrek

  Plum Plum Bears Overtrek

  Uit voorraad leverbaar
  39,50
 • Quick view Plum Plum Pink Gnome Overtrek

  Plum Plum Pink Gnome Overtrek

  Uit voorraad leverbaar
  39,50
 • Quick view Plum Plum Bears Overtrek

  Plum Plum Bunny Overtrek

  Uit voorraad leverbaar
  39,50
 • Quick view Plum Plum Yellow Metrics Overtrek

  Plum Plum Yellow Metrics Overtrek

  Uit voorraad leverbaar
  39,50
5 Resultaten

Plum Plum overtrekken

 

Bij de overstap van een ledikant naar een (peuter)bed hoort natuurlijk ook een dekbedovertrek. Reken er maar op dat je kindje met een leuk en mooi dekbedovertrek vrolijk gaat slapen en ook weer vrolijk wakker zal worden. De keuze in dekbedovertrekken is ruim bij Babypark, er zit er vast wel eentje bij die past in je kindjes kamer.

 

Keerbare Plum Plum dekbedovertrekken

Plum Plum heeft gave dekbedovertrekken in haar collectie. De PlumPlum dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelen hierdoor zacht aan. Het mooie aan een Plum Plum dekbedovertrek is dat je het aan beide zijden kunt gebruiken. Iedere zijde heeft namelijk een eigen kleur of print, zo kan je nog eens afwisselen. Je kunt een Plum Plum dekbedovertrek leuk combineren met een Plum Plum kussen.
 

Over Plum Plum

Het Belgische merk Plum Plum Babygoods ontwerpt babyproducten volgens de nieuwste trends. De ontwerpen worden vooral gekenmerkt door soberheid, maar zijn tegelijk ook stijlvol. Babypark verkoopt naast Plum Plum overtrekken ook andere producten van Plum Plum, zoals Plum Plum dekens, Plum Plum slaapzakken, Plum Plum T-shirts en Plum Plum wipstoelen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.