Leander hemeltje ledikant

Een Leander hemeltje voor een ledikant geeft je kindje een gevoel van geborgenheid. Daarnaast houdt een Leander hemeltje muggen zoveel mogelijk uit de buurt van je kindje. Onze Leander hemeltjes zijn meestal verkrijgbaar in mooie, neutrale tinten die heel goed passen in een babykamer. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod Leander hemeltjes!

Lees meer...

Een hemeltje voor een Leander Linea babybed

Sommige Leander hemeltjes zijn speciaal bedoeld voor een Leander babybed. Bij een Leander Linea babybed hoort bijvoorbeeld ook een speciaal hemeltje. Het is een aanrader om jouw Leander Linea babybed aan te vullen met het bijpassende hemeltje. Dit maakt het bedje helemaal af! Met hemeltje ziet het bedje er extra sfeervol uit. Vaak heb je ook een aanvullende klamboestok nodig. Deze kun je meestal ook op deze pagina bestellen.

Over Leander

Van Leander zijn vooral basismeubels verkrijgbaar voor de babykamer. Bij Babypark zijn vaak ook aanvullende accessoires bij deze meubels verkrijgbaar. Het design van Leander meubels is heel uniek. Leander ledikanten zijn bijvoorbeeld meestal in zowel de lengte als de in de hoogte verstelbaar. Vaak zijn het meegroeibedjes die je kindje voor een lange periode kan gebruiken. Sommige Leander ledikanten zijn te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer zeven jaar oud is. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Leander en laat je verrassen door de mooie en handige designs! Leander hemeltjes en andere producten van Leander zijn online te bestellen via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling van een Leander ledikant hemeltje vandaag nog vóór 20.00 ontvangen, doen wij het hemeltje meestal meteen op de post. Jij krijgt het dan de volgende dag al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als het Leander ledikant hemeltje bij ons op voorraad is.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Leander Classic Klamboe

  Deze prachtige Leander Classic Klamboe is speciaal ontworpen voor het Leander Classic Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  59,-
 • Quick view

  Leander Linea / Luna Klamboe

  Deze Leander Linea / Luna Klamboe is ontworpen voor het Leander Linea en Luna Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  54,-
 • Quick view

  Leander Classic Wieg Klamboe

  Met de Leander Classic Wieg Klamboe creeër je een rustig en comfortabel plekje voor je kindje. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het plafond als aan de wiegstandaard gebruikt worden.
  49,-
 • Quick view

  Leander Linea Klamboe

  Deze prachtige Leander Linea Klamboe is speciaal ontworpen voor het Leander Linea Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  54,-
 • Quick view

  Leander Linea Klamboestok

  Deze Leander Linea Klamboestok is speciaal ontworpen voor de Leander Linea Klamboe. De klamboestok is gemaakt van hoogwaardig MDF en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  69,-
5 Resultaten
Trustpilot