Liewood hemeltje ledikant

Een Liewood hemeltje is een mooie aanvulling op het ledikant van je kindje. Liewood hemeltjes zijn echte blikvangers. Ze geven de babykamer extra sfeer. Daarnaast geeft een Liewood hemeltje je kindje een gevoel van geborgenheid in het ledikant. In veel gevallen is een Liewood hemeltje voor een ledikant gemaakt van biologisch katoen. Dit materiaal is meestal heel goed uit te wassen in de wasmachine.

Lees meer...

De stijl van een Liewood ledikant hemeltje

Een Liewood ledikant hemeltje is vaak verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Je vindt meestal wel een kleur die past bij jouw smaak en bij het interieur van de babykamer. Sommige Liewood hemeltjes hebben en mooie, vintage uitstraling. Elk Liewood ledikant hemeltje is met grote toewijding gemaakt en dat is te zien. Functionaliteit, fijne lijnen en eenvoudige details kenmerken Liewood hemeltjes en andere producten van Liewood. Schoonheid zit in details, zo is de gedachte van de ontwerpers.

Over Liewood

Liewood is Zweeds merk van biologische textielproducten en zachte, gebreide kleding voor het moderne gezin. De producten zijn gemaakt naar typisch, Scandinavisch design. Liewood producten worden gemaakt van de beste materialen, op basis van origineel vakmanschap. De ontwerpers stellen hoge kwaliteitseisen aan zowel producten. Alles wordt met zorg en aandacht gedaan. De producten zijn geproduceerd onder gecontroleerde, veilige en eerlijke omstandigheden. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Liewood! Het assortiment van Liewood is opgedeeld in verschillende thema's zodat je de artikelen perfect op elkaar kunt afstemmen. Een Liewood hemeltje voor een ledikant en andere Liewood producten bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de bestelde items direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Liewood Enzo Solid Klamboe

    Met deze prachtige Liewood Enzo Solid Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
    110,-
1 Resultaten