Hoeslaken ledikant Leander

Een ledikant hoeslaken van Leander is meestal gemaakt van katoen. Het hoeslaken is verkrijgbaar in sfeervolle kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod Leander hoeslakens voor een ledikant!

Lees meer...

Een gebruiksvriendelijk ledikant hoeslaken van Leander

Leander hoeslakens voor een ledikant worden in veel gevallen per twee stuks geleverd. Een ledikant hoeslaken van Leander is geschikt voor matrassen van 60 x 120 of 66 x 116 cm. Het hoeslaken is meestal op hoge temperatuur uit te wassen, meestal op maximaal 60°C. Vaak is een ledikant hoeslaken van Leander goed bestand tegen de droger.

Over Leander

Het Deense merk Leander is in 1998 opgericht door Stig Leander. Hij was al een tijdje bezig met het maken van een eetkamerstoel met een verwisselbare zitting en rugleuning. Terwijl zijn werk vorderde, raakte zijn schoonzus zwanger van een tweeling. Er kwam een nieuw idee bij hem op: een wieg die een stimulans is voor de ontwikkeling van het kind. Zo ontstond de Leander wieg. Binnen een paar jaar groeide het idee voor één product uit tot een ondernemersavontuur. In korte tijd groeide het uit tot een internationale meubel- en textielfabrikant met activiteiten in meer dan dertig landen. Op onze webshop bieden wij meerdere meubels en bijbehorende textielproducten van Leander aan. De meubels maken allemaal een positief verschil en bevorderen de ontwikkeling van je kindje. De meubels zetten aan tot spelen en bewegen. Leander meubels en bijbehorende textielproducten, zoals Leander hoeslakens voor een ledikant, zijn een aanrader! Bestel vandaag nog via onze webshop jouw gewenste hoeslaken voor een ledikant! Leander hoeslakens zijn een aanrader. Aan deze ledikant hoeslakens zul je veel plezier beleven! Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor het ledikant hoeslaken.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Leander Classic Wieg Hoeslaken Snow 40 x 80 cm

  Dit Leander Classic Wieg Hoeslaken Snow 40 x 80 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor het matrasje in de Leander Classic Wieg.
  35,-
 • Quick view

  Leander Linea Hoeslaken 60 x 120 cm

  Dit mooie Leander Linea Hoeslaken 60 x 120 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en geschikt voor matrassen met de afmetingen 60 x 120 cm en 66 x 166 cm.
  45,-
2 Resultaten
Trustpilot